Login/Registracija

Najemotivniji nastupi u istoriji NIKAD NIJE KASNO: Uz njih je PLAKALA čitava nacija (VIDEO)

Šou „Nikad nije kasno“ odavno je osvojio srca gledalaca koji su ovaj TV format proglasili za najemotivniji ikada na našim prostorima, a velike zasluge za to idu idejnom tvorcu Žiki Jakšiću koji se ne libi da javno pokaže empatiju i istu izazove kod publike.

Pored dirljivih životnih priča takmičara i njihovi nastupi ostavili su dukob trag, a gledaoci o nekima i dan danas pričaju. Zato smo rešili da vas podsetimo na ove najemotivnije zbog kojih je ceo region bio u suzama. 

Stanoje Stanković, poznatiji kao Kale Dijamant, i njegovo izvođenje pesme „Kralj boema“ još u prvoj emitovanoj sezoni oduševili su publiku i žiri, ali i raznežili Jakšića koji se raplakao na stihove o majci. 

Ni tadašnji članovi žirija nisu mogli da sakriju emocije, te se reka suza prolila studijom i kraj malih ekrana.

Već sa prvim pojavljivanjem u takmičenju Dijana Stojković Žirado iz Niša izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da je u šou došla kako bi pokojnoj sestri ispunila poslednju želju.

Pesmu „A što je, mila kćerki“ otpevala joj je dok je bila u bolničkoj postelji, bukvalno na samrti, ali je skupila snagu i u takmičenju predstavila se upravo ovom numerom. 

Ni životna priča samooohranog oca, pevača i borca, Saše Janjića nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ovaj takmičar je otkrio da je 16 godina samohrani otac i da ga je žena ostavila kada je njegov mladi sin Srećko imao samo sedam meseci, a stariji Danilo dve godine. 

Kada su zajedničkim snagama otac i sin zapevali pesmu „Majko, sve ti opraštam“, svima u studiju su pošle suze, a ujedno to je najemotivniji nastup koji se dogodio u takmičenju.

Nad tužnom sudbinom nekadašnje voditeljke Slađane Bosančić takođe se rasplakao čitav region. Njena priča o iznenadnom gubitku oba roditelja, zatim ratu u Bosni i Hercegovini i izbeglištvu, odlasku njenog jedinca kod oca naježila je sve. 

Prvo je do suza dovela Žiku i Aleksandru Prijović, zatim i publiku u studiju, a njen sin Milan otkrio je da je upravo on prijavio za takmičenje i da je uprkos razdvojenosti, majka uvek bila broj jedan u njegovom životu. 

– Nije mi bio cilj da vas rasplačem – rekla je tada takmičarka, a publika je pozdravila gromoglasnim ovacijama. 

Reka suza u emisiji desila se zbog životne priče Anđelke Mandić, novinarke u penziji koja je u takmičenje došla sama. Žena neverovatne biografije istakla je da ne želi da piše knjigu o svom životu, iako Dragan Brajović Braja smatra da bi o njoj mogao i film da se snimi, ali ona nije želela da drugi čitaju njenu tugu i plaču nad njenom sudbinom. 

U razgovoru sa Žikom Jakšićem se rasplakala i ono malo suza što je ostalo, pustila je nakon maestralnog nastupa.  

Dejan Petrović i njegov „Big Band“ uspeli su da za samo četiri minuta, koliko traje pesma „Čaršija“, do suza dovedu Jakšića.

I Romeu Nikoliću, pobedniku šoua „Nikad nije kasno“, pošlo je za rukom da svojim glasom izazove najiskrenije emocije i raspalače i gledaoce i sebe.

Numera Zdravka Čolića „Ti si mi u krvi“ u izvođenju Sime Simića iz Kovina rasplakala je pevačicu Sanju Doležal koja se našla u ulozi žirija.

– Uz ovu pesmu sam proplakala olimpijski bazen suza. Vi pevate maestralno, tu emociju koju imate uspeli ste da dobacite do nas, naježila sam se – priznala je tada Sanja.

Vladan Simić iz Osečine uspeo je da svojim nastupom rasplače Šerifa Konjevića koji je u tom trenutku bio u ulozi žirija. A ni na životnu priču Gorana Filića niko nije ostao ravnodušan.

On je raznežio sve u studiju nakon što je ispričao kako je samo godinu dana pre takmičenja imao transplantaciju srca.

-Zahvaljujući porodici dečka koji su m donirali njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem- rekao je Goran.

Sanja Živković iz Austrije je u soul varijanti otpevala narodnu pesmu „Uvek si mi majko govorila“ Verice Šerifović, koju je napisao pokojni Šaban Šaulić, a njeno izvođenje svi su ocenili kao veoma emotivno.

Pevačica Milica Todorović u tom trenutku je bila deo žirija i nije mogla da sakrije emocije nakon što je Sanja dirnula svojim emotivnim izvođenjem. Isto se dogodilo i kada je na scenu izašla Bojana Barjaktarević, čije je izvođenje iz takmičenja među najgledanijim snimcima emisije.

I Mirsada Mekić rasplakala je publiku i žiri, a ni sama nije krila suze nakon emotivnog izvođenja „Pesme o majci“.

Najemotivnije nastupe u istoriji „Nikad nije kasno“ uz koje je cela nacija bila u suzama, možete da pogledate u videu.

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić