Mujo Šaćirović posvetio pesmu supruzi, pevač prvi put pod tremom: „Ovo je njoj za ljubav“ VIDEO

mujo šaćirović polufinale nikad nije kasno
Mujo Šaćirović u polufinalu „Nikad nije kasno“

Kao potpuni amater, koji peva sa dušom, kako su često članovi žirija umeli da kažu za Muja Šaćirovića iz Švajcarske, prijavio se za šou „Nikad nije kasno“ ne sluteći da će biti na korak do finala.

Kako je govorio tokom devet meseci borbe na Grandovoj sceni, učešće u takmičenju je za njega više od ostvarenja sna.

-Znam šta si pevao tokom takmičenja, a znam i da bajkeri vole malo tvrđu zvuk, bluz, hardrok, ipak tvoja muzika nije bašp tipična za bajkere- počeo je priču Žika Jakšića, a Mujo je sa strašću nastavio da govori o svojoj najvećoj ljubavi pored muzike, dvotočkašima.

-Ja sam pasivni član moto kluba (smeh). Inače, najviše volim klubove sa Balkana koji su se u poslednjih dvadesetak godina lepo organizovali. U početku su mladi ginuli, padala sa motora, pa su ti klubovi, zapravo mi stariji, smo uticali na njih, da nauče da uživaju u vožnji motora. Ko voli divljanje imaju motopiste za to. Među bajkerima postoje i ljudi koji su na visokim pozicijama u politici, doktori, ozbiljni ljudi…- objasnio je Mujo.

žika jakšić polufinale nikad nije kasno
Žika Jakšić

Mujo Šaćirović posvetio pesmu ženi: „Bio sam baraba“

Nakon ćaskanja sa Žikom, Mujo se predstavio i stručnom žiriju, a Džejlu Ramović zanimalo je šta takmičar očekuje od polufinalne noći.

-Očekujem lepu zabavu i moram da priznam da večeras imam tremu, posebnu tremu, iako nisam tremaroš. Slučajno sam odabrao pesmu kolege koji je večeras ovde, Haro moj prijatelj. Drago mi je ali imam tremu jer znam da je on napisao tu pesmu. Ova pesma ima mnogo veze sa mojim karakterom, ja sam moju ženu ukrao, odnosno ona je pobegla za mene. Bio sam malo baraba- kroz smeh je rekao Mujo i dodao da je pesma kao pisana za njega.

mujo šaćirović posvetio pesmu ženi
Mujo Šaćirović posvetio pesmu ženi

Šaćirović je pustio glas i zapevao „Ja baraba, sve joj džaba“, i digao ceo studio na noge.

Koliko je razgalio Sašu Miloševića Mareta, svedoči to što je predsednik žirija zapevao odmah za njim i nasmejao sve u studiju.

-Super si Mujo, potpuno u svom fazonu, odlično- poručio je Mare, na šta je polufinalista ponosno dodao:

-Za ljubav mojoj supruzi!

Poslušajte kako je Mujo Šaćirović pevao u polufinalu:

Komplimenti su pristigli i od ostalih članova žirija, a Džejla se gotovo istopila od emocija kada je saznala da je Mujio numeru zahpevao za svoju suprugu.

-Prvi put čujem pesmu, ima tekst veze sa mnogima od nas (smeh). Svaka čast, super je bilo i hvala vam. Vidim da je i Džejla baš zadovoljna i da je sa velikim simpatijama ispratila vaš nastup- poručio mu je Milan Đurđević.

žiri nikad nije kasno
Žiri oduševljen Mujom Šaćirovićem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović