Na sceni kida Jašara, a kad čujete čime se bavi ostaćete u šoku: „Uložio sam mnogo u sebe“

Da je talent šou „Nikad nije kasno“ poznat širom sveta potvrdio je i Mujo Šaćirović koji je čak iz Švajcarske došao u Grandov studio.

Iako je po struci elektroineženjer i godinama peva samo iz hobija, Mujo je dokazao da njegova duša i srce žive za muziku.

MUJO SACIROVIC MUCO 59 GOD. WINTERTHUR 12

Ekskluzivno za Grand progovorio je o životu u Vinterturu, ali i svom skromnom studiju.

-Radi se dosta u Švajcarskoj i tamo svako gleda svoja posla. Bukvalno niko ne zna ni ko je predsednik države. Oseća se i tamo svetska kriza, ali nije toliko loš život, ali ne vise ni pare na grani. Ugodan život za čoveka koji želi da radi i da se školuje. Ja sam dosta uložio u sebe- rekao je za Grand, a potom dodao:

-Imam prostoriju koju smo pozvali studio bunker, tu držimo motore i naravili smo od njega mini studio. Moguće je svirati i pevati sa dva mikrofona, miksetom i dva kompjutera iako su neki ljudi tvrdili da je to nemoguće.

IMG 3766 2

Inae, Šaćirović od davne 1991. godine pevao, a sada su ga, kako kaže, prijatelji „naterala“ da se prijavi za Žikin šou, zbog čega se ni malo ne kaje.

-Iskreno nisam verovao da će me Žika pozvati i nisam se nadao. Od kad sam rekao da ću biti u šouu telefon mi zvoni 50 puta na dan- sa osmehom je otkrio takmičar.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

IMG 3758

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović/V. Brusin