Dragana Katić otkrila koja pevačica je oduševljava svojom karijerom, njen odgovor niko nije očekivao: „Ona je ikona, svi treba da joj budu zahvalni“

Dragana Katić otkrila koja pevačica je oduševljava
Dragana Katić otkrila koja pevačica je oduševljava

Dragana Katić otkrila koja pevačica je oduševljava sa svetske scene i zbog čega je smatra najvećom zvezdom iako nema najbolje vokalne sposobnosti.

Katićeva se osvrnula na muzička dešavanja u svetu i pokazala da je upućena u trendove koji kod nas često stižu sa zakašnjenjem.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 27092023 FOTO FILIP 18 ok

Kada pogledate globalno Tejlor Svift, Adel, Madona rasprodale su svoje turneje i spadaju u najprodavanije i najslušanije, posebno Tejlor sa turnejom koja je nezabeležena– rekla je voditeljka koja o Madoni ima posebno mišljenje.

Dragana Katic o teskim momentima 1

Dragana Katić otkrila koja pevačica je oduševljava svojom karijerom

Madona je uvek bila takva i povlačila nogu kada god je trebalo nešto da se uradi u muzici i svi treba da joj budu zahvalni na inovacijama koje je unela i napravila. Možda ne spada u vrhunske pevačice glasovno, ali ona je napravila pomak na koji su mogli mnogi da se zakače i zaista je pop ikona u pravom smislu te reči- objašnjava Dragana koja je otkrila i šta bi pitala Madonu kada bi joj se za to ukazala prilika.

Pitala je bih je zašto je bila toliko hrabra i u muzici i u privatnom izražavanju- rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO- Dragana Katić otvorila vrata svog doma:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.