„Nisam hteo da nastupam u takmičenju“ Nakon neizvesnog duela Muharem i Pera otkrili šta se dešava iza scene: „Bilo mi je zadovoljstvo“ VIDEO

Da postoje prijateljstva i kolegijalnost među pevačima svedoče Muharem Hamzakadić Haro iz Bugojna i Pera Todorović iz Temišvara koji su se ove nedelje našli u duelu.

Iako pravila nalažu da samo jedan takmiar može biti pobednik duela, Muharema i peru to nije sprečilo da jedan drugom budu najveća podrška na sceni.

-Sada je bio poseban ugođaj i poseban protivnik. Jako poštujem njegov rad i pratio sam šta radi, bilo mi je zadovoljstvo i nadam se da se vidim sa Perom ponovo – rekao je Haro za Grand.

muharem hamzakadić pera todorović intervju
Muharem Hamzakadić Pera Todorović intervju

I Pera Todorović je za svog dueliustu imao samo reči hvale.

-Na isti način za takvu veličinu nemam reči. Čestitke i sve najbolje – uzvratio je Todorović.

muharem hamzakadić pera todorović intervju

Haro je tokom emisije obećao da će uraditi pesmu Bobanu Rajoviću, prijatelju kojeg je video posle dužeg vremena u emisiji „Nikad nije kasno“, a sada je objasnio i o čemu se konkretno radi.

-Iskreno, obećao sam mu pre 5-6 godina da ću mu napisati nešto i čuli smo se u međuvremenu par puta. I ja tako, danas ću, sutra ću, i nisam zaista. Rekao sam u emisiji da nemam kad, radim sebi. To je bila mala šala, ali zaista pripremam album koji je skoro gotov pa čekam finale ili dokle god budem ovde u takmičenju, to ne znam, da bih onda nešto objavio. Ali za Bobana ću sigurno nešto da uradim – obećao je Haro.

muharem hamzakadić pera todorović intervju

Peri je za dlaku izmakao direktan plasman u sledeći krug, a u razgovoru za Grand priznao je da mu to ne smeta.

-Nisam razočaran. Kao prvo, ja nisam uopšte ni hteo da nastupam u ovom takmičenju. Ja radim 21 godinu sa crkvenim horom, pa sam tu upoznao mnoge kolege i nedavno smo gledali neki film sa banatskim muzičarima iz Temišvara… Pa kažem, hajde prvi put, pa hajde drugi put, pa evo i sad da se zbližimo. Pa Božijom voljom, videćemo kako. Ali hvala Bogu, to je to – otkrio je Pera.

muharem hamzakadić pera todorović intervju

Iako je u osmoj deceniji, Pera Todorović pleni na sceni neverovatnom energijom, a kako za Grand kaže, ima samo jedan cilj.

-I ja i gospodin hoćemo da odužimo veliki dar koji smo od Boga dobili – rekao je takmičar.

muharem hamzakadić pera todorović intervju

Razgovor sa Muharemom Hamzakadićem Harom i Perom Todorovićem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/A.Milinković