Mlade žene ga čine vitalnim, a tek da vidite koliko je mlađa njegova supruga (VIDEO)

Kiril Kotevski, takmičar šoua „Nikad nije kasno“, nedavno je napunio 58 godina, a na osnovu njegovog izgleda nikad to ne biste ni naslutili. Na vitkoj liniji i mladalačkoj energiji zavide mu i duplo mlađi muškarci, a za Grand Online otkriva ko je zapravo zaslužan za njegov dobar izgled u šestoj deceniji. 

03513c6462cdacf320a8d47cd45ee8c6219f2929– Za moj mladalački izgled zadužene su mlade žene, mlađe poprilično- jedno desetak do dvadeset godina – s osmehom kaže Kiril koji je u ovonedeljnoj emisiji „Nikad nije kasno“ otkrio da su mu za skoro šezdeset godina žene došle glave. Ipak, zbog jedne odlučio se na veliku promenu i iz rodne Makedonije došao u Niš.

Kaže da ga je srce uvek vodilo, a za Grand online otkrio je i zašto je mlađe uvek i slađe. 

4330f44328cce089c668fd3d96f758594b435fe6

– Kada ste mladi onda želite starije žene, a kad ste u godinama, želite mlađe, isti slučaj je i kod žena. Moja supruga je 25 godina mlađa od mene i rodila mi je dete.  Znate, prava ljubav retko dolazim, a kada dođe godine nisu bitne. Nikad se nije osetila razlika u godinama, ako ste sanjar i romantik kao ja, onda vas žene bolje i lakše prihvate – objašnjava i priznaje da muškaric s godinama umeju da postanu teški. 

Njegova mlađana supruga i on su u braku četiri godine i oboje rade u školi. I dok on predaje muzičko, ona decu uči engleski jezik, a kako kaže, prosvetarski život dodatno ih je zbližio.

Za naš portal takmičar, ulični svirač i profesor muzičkog otkrio je kako brak sa velikom razlikom u godinama među partnerima može da opstane, a više o tome pogledajte u intervjuu.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić