Login/Registracija

Mirsadu Mekić u ovakvom izdanju niste videli: Zapevala u kafani uz harmoniku i napravila feštu (VIDEO)

Veliki pečat na Grandovoj sceni ostavila je Mirsda Mekić i zahvaljujući svom neverovatnom talentu stekla armiju fanova. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama publika se uželela veterankinih nastupa i besprekornog glasa te je pevačica rešila da podeli video koji je naišao na lavinu pozitivnih reakcija.

Naime, Mirsada je uživajući u jednoj kafani zapevala uživo uz pratnju dve harmonike i svojih prijatelja. Potpuno očekivano usledio je niz komplimenata na račun njenog glasa, ali i repertoara kojem je ostala dosledna.

„Bravo Mirsada“, „Kraljice, savršen glas imaš“, „Ovo se zove pevanje“, „Najbolja si“, samo su neke od reakcija oduševljenih fanova koji je od kako se završilo takmičenje redovno obasipaju lepim rečima.

S obzirom da Mirsada takođe uživa u komunikaciji sa svojim obožavacima nedavno je podelila predivne vesti zbog kojih i dalje stižu čestitke. Naime, postala je baka male Ranie i najlepšim povodom rešila da napusti Bosnu, bar privremeno.

To je najnovija i najlepša vest, po drugi put sam postala baka jednoj predivnoj devojčici. Trenutno sam u poseti kod ćerke u Nemačkoj – rekla je ushićeno Mirsada i dodala da je dolazak malene Ranie doneo veliku radost i sreću.

-Ja se osećam odlično, predivan je osećaj ponovo biti baka. Unuka nas je sve usrećila -istakla je i dodala da vreme u Nemačkoj provodi sa članovima porodice, posebno sa ćerkom i unukom koje su nedavno izašle iz porodilišta.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović