ŽIKA SE NAŠAO U ČUDU: Prvi put u emisiji MODERNA REP PESMA

Ove večeri u duelu su se našle Slađana Lacku Sprirovski i Mirsada Mekić, a kao podrška sa njima u studio došla je i njihova porodica.

Ono što je sve iznenadilo je i to što je Sanja Vučić rekla da zna Slađaninog sina koji je takođe muzičar i bavi se modernijim muzičkim žanrom, te je tako Žika zamolio da mu nešto odrepuje zajedno sa Sanjom.

f3429923f11353a30273a338b22e1c82f576b2b2

Kada su Sanja i Slađanin sin Dimitrije krenuli da repuju Žika se našao u čudu, a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

– Inače se ovo svaki dan peva kod mene po kući, ja prvo nisam znao šta je, sad sam ukapirao. Moje ćerke ovo pevaju – priznao je Saša.

Slađana se predstavila pesmom „U sokaku komšija mi zrele šljive bira“, a u njenoj izvedbi svi su uživali.

– Moram da izvršim analizu ove pesme i zaključili smo kako je suptilno opisana ta ljubav između komšinice i komšije, ja mogu da zamislim kako su zajedno u jednom šljiviku. Vraćam se na sliku šljivika sa jedne strane komšija, a sa druge komšinica i onako se smeju jedno drugom i onda sukupe te šljive i odnesu u neki ambar i onda se lepo isčestitaju tu po ambaru – rekao je Žika i nasmejao sve u studiju.

3eb3eb03f9a492bd5cf2ddc223a86bfa98c5d729

Slađana je dobila sve pohvale žirija, a onda je na scenu stupila Mirsada. Mirsada se predstavila pesmom Hanke Paldum „Mojoj majci“.

– Dugo već pokušavam da otpevam ovu pesmu, ali nikad deca nisu dala, kažu: „Nemoj mama da plačemo“, e ja sam večeras odlučila pa šta bude. Rekla sam: „Sedite ispred ekrana i zaplačite“ – rekla je Mirsada.

Tokom Mirsadine izvedbe svi su uživali, a Sanja Vučić se rasplakala, kao i publika u studiju. Mirsada je sasvim zasluženo dobile sve pohvale žirija i veliki aplauz publike.

Ona je dobila i glas žirija, kao i publike i direktno se plasirala u peti krug takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić