Login/Registracija

Rasplakala Katarinu Grujić, sad ubeđena: ,,Nikad nije kasno da postanem zvezda“

Mima Orlović (45) je već u prvom pojavljivanju u šouu „Nikad nije kasno“ izazvala lavinu emocija i svojim besprekornim glasom raspalakala Katarinu Grujić, a u intervjuu za Grand otkrila je tajnu svog emotivnog nastupa.

Mima rasplakala Katarinu Grujicvideo 3
Mima rasplakala Katarinu Grujić

Mima se muzikom bavi već duže vreme, a za Grand otkriva šta ju je navelo da se prijavi za šou veterana.

– Na ideju da se prijavim sam došla zajedno sa svojom drugaricom Natali Prijović koja se učestvovala prošle sezone, ona me je najviše nagovarala da dođem ovde – uz osmeh je istakla Mima i nastavila:

– Trebalo je obe da se takmičimo tada, ali ja nisam bila sigurna da li mogu da se izvode strane pesme. Dok sam videla šta ću i kako ću, već je bilo kasno, pa sam odlučila da to odložim za ovu godinu.

Mima rasplakala Katarinu Grujicvideo 1
Mima rasplakala Katarinu Grujić

Iako uporedo sa poslom u restoranu redovno nastupa sa bendom, nikada nije uspela da pevanje pretoči u svoje primarno zanimanje.

– Da to postane nešto više od povremenog nastupanja je najviše uticao neki moj životni put. Ne smem da kažem kako sam se udala i dobila decu, ipak je to nešto primarno u mom životu. Muziku sam zbog toga morala da ostavim po strani, ali ona će zasigurno ostati moja prva ljubav – obrazložila je takmičarka.

Mima rasplakala Katarinu Grujicvideo 8
Mima rasplakala Katarinu Grujić

Mima rasplakala Katarinu Grujić

Mima se osvrnula i na svoj nastup u „Nikad nije kasno“, posle kog je rasplakala Katarinu Grujić.

Kako je rekla, suze su bile potpuno opravdane.

– Razumem je u potpunosti zato što i ona ima ćerkicu, a pored nje sam i ja uspela da se rasplačem. Mislim da je to sasvim normalno kada se izvodi jedna ovako emotivna numera – ispričala je takmičarka koja se u emisiji predstavila pesmom „Bato“.

Na pitanje kako uspeva da toliku količinu emocija prenese na gledaoce i sve u studiju, odgovorila je:

– Nema tu tajne, to sam prosto ja. Volim da svoje emocije prenesem kroz muziku, više nego pričom.

Mima rasplakala Katarinu Grujicvideo 2
Mima rasplakala Katarinu Grujić

Mima je ovim nastupom uspela da ispuni svoj primarni cilj i upozna sve gledaoce sa svojim likom i delom, a za kraj nam je otkrila za šta to po njenom mišljenju nikad nije kasno.

Nikad nije kasno da postanem zvezda – kratko i veselo je zaključila Beograđanka.

Ceo intervju pogledajte u videu sa početka teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin