„Razdvojili smo se, ali nikad nismo prestali da se volimo“ Iskrena ispovest Mime Karadžića, glumac se dotakao i brata: „Zadrti smo“ (VIDEO)

Veliko oduševljenje izazvao je dolazak glumca Mime Karadžića u šouu „Nikad nije kasno“ koji je pred Grandovim kamerama priznao da je uvek polaskan pozivom Žike Jakšića, iako nije mag kada je u pitanju muzika.

-Nisam takav sluhista da bih prepoznao kod pevača pesme, ali mogu da prepoznam nastup, koliko neko ima šarma i dara na sceni, a drugo imam zadovoljstvo pošto je Žika moj privatno jako dobar drug i ne mogu das odbijem ovaj poziv- priznao je Mima sa osmehom, a na pitanje kako izgledaju druženja sa Jakšićem, glumac je nasmejao pripadnike sedme sile:

-Ne idemo ni na pecanja, ni u bioskop, mada to bih više pričao na nekoj televiziji za odrasle (smeh)!

Mima Karadžić
Mima Karadžić

Poznato je da su glumci u većini slučajeva talentovani i za muziku, ali to nije slučaj i kod Mime.

-Bio sa oslobođen pevanja kod profesorke koja je predavala tehniku glasa. Pokušao sam da pevam, ali mi je rekla ‘Milutine, ne morate da pevate’. Nisam bio jedini, i Žarko Laušević je bio oslobođen. Svakako mislim da mogu da se uklopim, pa imam pravo da mi se dopada neka pesma ili izvođač- rekao je za Grand.

Mima Karadžić
Mima Karadžić

Mima Karadžić o Žarku Lauševiću

Nedavna vest o smrti Žarka Lauševića potresla je čitavu javnost, a posebnu Mimu Karadžića koji je za Grand otkrio nepoznate detalje druženja sa preminulim prijateljem.

-Žarko nas je napustio nažalost, on je bio moj jako blizak drug. Mi smo studirali u isto vreme, pa smo u nekom periodu živeli zajedno, mnogo smo se družili i provodili dosta vremena zajedno. Igrali smo zajedno lepe predstave, onda smo se nekako razdvojili. On je otišao u Jugoslovensko dramsko pozorište, a ja u Atelje 212, ali nikada se nismo prestali voleti- ispričao je Karadžić.

Mima Karadžić
Mima Karadžić

Mnogi znaju da je glumčev brat reditelj, te je Mima pred našim kamerama otkrio koliko je zapravo teško sarađivati sa članom porodice.

-To bude sa dosta svađe i čuda (smeh)! Ali, to mora tako. Radili smo dosta puta zajedno, tako da smo prevazišli neke stvari. Kad smo u sukobu, zadrti smo i jedan i drugi, ali uvek urodi plodom, uradili smo baš dobre predstave- poručio je glumac.

Mima Karadžić
Mima Karadžić

S obzirom da je Mima veliki ljubitelj putovanja i dobrih vina, zanimalo nas je na koji način bi izreklamirao vino svog prijatelja Žike Jakšića.

-Volim kad naiđem na neki dobar restoran, na neku dobru priču u nekoj kuhinji, kada naiđem na dobru vinariju- rekao je Mima, a potom dodao:

-Imamo tamo jedan bazenčić i mi dođemo tu i pustimo vodu na buk i u tom buku opstaneš svojim trbušnim mišićima i onda zadržiš vino koje se ne prospe i voda iz bazena ne uđe u njega. Onda ga izvadiš i vino se zove ‘Nikad nije kasno0 i još ako kreneš da ga piješ uz zalazak sunca do svitanja onda je to ono pravo- kroz smeh je objasnio Karadžić.

Ceo razgovor sa Mimom Karadžićem poslušajte u videu na početku teksta.

Mima Karadžić
Mima Karadžić i Žika Jakšić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović/A.Dačić