Ovo nećete videti na TV-u: Žika okupio veterane iza scene, Milica Todorović mu zapevala na uvce (VIDEO)

I ove nedelje vas vodimo iza kulisa snimanja emisije ,,Nikad nije kasno“ gde su naše kamere zabeležile sve najzanimljivije trenutke.

Na Košutnjaku su se ovog puta našli frontmen grupe ,,LegendeZoran Dašić Daša, kao i Milica Todorović koja je već sa dolaskom u studio bila spremna da napravi pravi spektakl ocenjivajući talentovane veterane.

ZIRI NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 12 ok

Milicu je u čuvenom bekstejdžu sačekala voditeljka Dragana Katić, kao i lice bez kojeg ovaj šou ne bi bio isti, premijer Saša Milošević Mare i Žika Jakšić.

Todorovićeva je uz kaficu obljašnjavala Maretu neke zavrzlame, a sudeći po gestikulaciji ruku mora da su bile od ozbiljnog značaja.

Screenshot 2023 11 05 185855

Žika je za drugim stolom odmarao uz kaficu i odgovarao na poruke preko mobilnog telefona, a zatim se uputio iza scene gde je opuštao kandidate i udelio im par saveta pred izlazak na scenu.

Screenshot 2023 11 05 190154

Žika se obratio i svom ,,odeljenju“, čuvenim devojkama iz publike i obećao im put na ekskurziju, a potom je i Milica izašla na scenu i napravila opšti haos u studiju.

Toorovićeva je svojim poznatim šarmom i osmehom brzo atmosferu podigla na viši nivo, a sve je dodatno eskaliralo kada je odšetala do Jakšića i zapevala mu na uvce, što je voditelj ispratio sa oduševljenjem.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 20 ok

Nakon lepe Mice na sceni su se našli i članovi grupe ,,Legende“ koji su dodatno začinili atmosferu na setu.

ZIKA JAKSIC I MILICA TODOROVIC NNKSNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA ok

Kako je sve izgledalo iza kamera na snimanju nove epizode „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teskta, a mi vas pozivamo da večeras od 21 sat zajedno sa nama sve ispratite na kanalu Prve srpske televizije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/Filip P.,
Autor: V.Brusin