Žiri nije imao lak zadatak: Četvoro srećnika prošlo dalje, a sudbina preostalih dvoje je u vašim rukama

U večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ predstavilo se šest novih i pretalentovanih veterana koji su očarali, kako žiri i publiku u studiju, tako i gledaoce koji su uživali u neverovatnim životnim pričama, ali samo četvoro najboljih prošlo je direktno u drugi krug.

Takmičari su u Žikin šou dolazili iz čitavog sveta, Engleske, Italije, a jedan od kandidata je stigao čak da obiđe pola sveta i da bude Stingov telohranitelj.

Izvođenja i performanse talentovanih kandidata, osim Saše Miloševića Mareta ocenjivali su Milica Todorović kao i frontment grupe ,,Legende“ Zoran Dašić Daša pred kojim uopšte nije bio lak zadatak.

ZIRI NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 12 ok 1

Odlukom stručnog žirija i publike u studiju ove nedelje direktno u drugo kolo plasirali su se Sabina Kasumovic, Bojan Velikinac, Nevenka Vukosav Nena i Goran Milivojevic, dok su se na Fejsbuk glasanju našla preosztala dva kandidata.

PROSLI NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 9
Četvoro srećnika prošlo dalje

Ana Trajkoska i Zoran Paunović boriće se za prolazak u drugi krug, a s obzirom da je sada sve u vašim rukama, požurite na Fejsbuk stranicu i dajte glas vašem favoritu.

Glasanje traje 48 sati, odnosno do utorka u ponoć. Glasajte OVDE!

Screenshot 2023 11 05 231214

BONUS VIDEO: Ana Trajkoska – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: