Miglena progovorila o prijateljstvu sa ćerkom Sinana Sakića, a kada je zapevala njegov hit Đulkica nije mogla da zaustavi suze (VIDEO)

IMG 2903 1

Simpatična Bugarka sa adresom u Švajcarskoj, Miglena Nikolova koju mnogi nazivaju i nasledica Vide Pavlović tokom intervjua za Grand online otkrila je kako joj je pošlo za rukom da osvoji srca i simpatije publike u Srbiji.

-Ne znam ni sama. Kada dolazim u „Nikad nije kasno“ mi je jako lepo i koncentrišem se samo na pevanje. Vidim da publika ludi za mnom i zbog toga mi je jako drago. Kada dođem i vidim reakcije publike i žirija srce mi je puno, zaista -započela je intervju takmičarka.

Do sada smo navikli da veteranku iz publike redovno bodri suprug, ali ovog puta Megi je imala posebnu podršku prijateljice Đulkice.

Screenshot 2023 05 01 154914

-Suprug je u publici, a pored mene je večeras ćerkica Sinana Sakića. Ona je došla specijalno zbog mene, da me podrži – objasnila je Nikolova, a onda se u razgovor uključila i njena prijateljica:

Megi i ja se znamo već sedam godina. Dugih sedam godina, da nije bilo nje ne bih ni bila u Švajcarkoj. Ona je ta koja mi je pomogla da sredim papire. Da nije bilo nje, ne znam ni gde bih danas bila. Žao mi je što moj otac nije živ i nema priliku da je čuje, da jeste sigurna sam da bi Megi sa njim snimila duet.

Megi nam je otkrila i pojedinosti odnosa i poznanstva sa Sinanom Sakićem.

Čuli smo se telefonom, nismo uspeli da se uživo upoznamo. Kada sam ga čula nisam mogla da verujem da pričam sa njim. Nažalost, nije imao prilike da me čuje uživo kako pevam. Đulkica me je snimala i puštala njenom ocu da čuje kako pevam – prisetila se Miglena, a Đulkica je dodala:

Rekao je da je ona naslednica Vide Pavlović.

Screenshot 2023 05 01 155026

Ćerka Sinana Sakića nakon smrti oca retko posećuje Srbiju, a nakon što je Megi zapevala njegov hit nije mogla da obuzda emocije.

S obzirom da sam izgubila tatu jako retko dolazi ovde, teško mi je jer me sve ovo vrati u taj period. Scena me podseća na oca koji mi svakim danom nedostaje sve više i više – jedva je izustila Đulkica.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk