Naslednica Vide Pavlović zakukala pre nastupa, pa napravila magiju: „Gladna sam“, Mare u šoku: „Kad peva Miglena sutra odmah migrena“

IMG 2907 2

„Slušam sve, ali srpska muzika mi je u srcu“, glasi rečenica koju je Miglena Nikolova (42), simpatična Bugarka sa adresom u Švajcarskoj izjavila prilikom prvog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“, gde su je prozvali za naslednicu Vide Pavlović.

Iako nije sa srpskog govornog područja, Miglena domaću muziku izvodi maestralno i tvrdi da drugu ne može i ne ume da peva. Tako je i u četvrtom krugu takmičenja dokazala da joj to savršeno leži, a ono što se izdvojilo bio je razgovor koji je vodila sa članom žirija Alenom Ademovićem.

IMG 2920 2

Alena je zanimalo kako je, a onda prokomentarisao da peva fantastično i da je od njega glas unapred zagarantovan.

-Kako vam se sviđa ovde kod nas? Jeste gladni, hoćete jogurt, burek? – pitao je Alen, a takmičarka odgovorila:

-Gladna sam, ali ne smem da jedem kad dolazim ovde.

-Zašto? Ovde kao u Bugarskoj može da se jede na svakom ćošku– dobacio joj pevač, ali je ostao uskraćen za odgovor jer je morala da peva.

IMG 2910

U takmičarskom delu odlučila je da izvede hit „Tugo moja“ od Šemse Suljaković i uspela da ceo studio podigne na noge, čak i Žiku Jakšića koji je zaigrao sa voditeljkom Krunom Mitrović.

-Peva žena, ubija – dobacila je Aleksandra Dabić.

0A0A4926 1

Nakon energičnog nastupa takmičarka nije mogla da se smiri.

-Srce lupa, nikako da stane. Svi su me oduševili, i pevači i publika. Pozdrav za sve – rekla je ushićeno takmičarka, dok je voditeljka Dragana Katić pitala Alena da li njegov glas još uvek važi ili je promenio mišljenje.

-Potvrđeno, udaren pečat-dobacio je kroz osmeh, dok je Kruna dodala:

-Vi ste u samoj najavi rekli sve što sam želela da čujem, svaki moj komentar je suvišan. Vaše pevanje je perfektno, uspeli ste da prenesete emociju.

IMG 2932

Oduševljenje nije krio ni premijer Saša Milošević Mare.

-Kad bilo gde peva Miglena sutra odmah migrena. Sve je na svom mestu, to je magično pevanje, imate neku magiju- prokomentarisao je.

U revijalnom delu takmičenja Miglena je imala društvo na sceni i to dve pevačice Aleksandrom Dabić i Tijanom Milentijević, sa kojima je otpevala numeru „100 dana“.

-Sada nam ne ginu tri migrene– našalio se Mare nakon fanstastičnog dueta.

0A0A4914

Na kraju nastupa Miglena se setila da nije odgovorila Alenu na pitanje zašto ne jede kad dolazi u „Nikad nije kasno“, te je morala da mu se obrati.

-Volim ga kao pevača i moram ovo da mu kažem. Ljudi kažu za mene ‘Megi, nekada si bila riba’, a ja kažem ‘sad sam som’. Zato neću da jedem više i hoću opet da postanem riba– izjavila je takmičarka, a ceo studio pozdravio je aplauzom.

-Som je mnogo dobra riba – zaključio je šaljivo Mare.

IMG 2971 2

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić