Login/Registracija

Mare priznao šta ga je najviše iznenadilo na početku devete sezone: „To je sve moja generacija“

SASA MILOSEVIC MARE NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA ok

Premijer i stalni član žirija emisije „Nikad nije kasno“ Saša Milošević Mare priznao je nedavno za Grand da ga raduje što će i u novoj sezoni biti dosta sjajnih pevača.

On ne krije da ga posebno ponosan na to što dolazi sve više pevača koji pevaju pop-rok muziku i koji su kako kaže njegova generacija.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 7 ok

-Ima dosta pop-rok muzike i sjajnih pevača iste, ali to je nekako očekivano. Obzirom da neka generacija koja dolazi, to su moji ispisnici, pedesetih godina ljudi. Tada je preovladavala ta muzika, posebno u urbanim sredinama i prirodno je što se javlja sve više pevača tog žanra, ali i imamo sjajne pevače folk žanra. Biće sjajno, orkestar se potpuno uhodao i oni su spremni za novu sezonu – rekao je on za Grand.

DRAGANA KATIC I MARE ok

Podsetimo, Mare je ranije otvoreno govorio o karijeri Aleksandre Prijović, a tom prilikom je istakao da je ona najveća zvezda mlađe generacije.

-Aleksandra je sjajan primer upravo kako može da se gradi karijera na nekim pravim vrednostima. Pre svega ima sjajan tim ljudi oko sebe koji zaista brinu o njenom imidžu. Ne žuri se, radi se temeljno i to je dalo rezultat koji je vanserijski – rekao je on i dodao:

-Tri Arene u Beogradu, mislim da je tri u Zagrebu, Sarajevo to je ono što je za sada zakazano i prodato koliko ja znam. Vrhunski rezultat za jednu tako mladu osobu.

BONUS VIDEO – Mare o karijeri Aleksandre Prijović:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković