Najstariji takmičar ukrstio glas sa suprugom i otkrio: „Tajna uspešnog braka je u pesmi i rakiji“

nnk 2

Marinko Malešević, najstariji je takmičar ovog puta, ima 76 godina i dolazi iz Banja Luke. Rođen je u mnogobrojnoj porodici od sedmoro dece.

Po struci je veterinar, a ima dvoje odrasle dece i čak petoro unučadi. Pored uspešne karijere u veterinarstvu, od malena se bavi muzikom i sportom. Oba hobija su na amaterskoj osnovi.

Dugo je igrao fudbal u amaterskim ligama, a u lokalnom fudbalskom klubu je funkcioner, debitovao je sa sedamnaest godina. Veterinar je već pedeset godina u uspešnom braku, pa kako ove godine slavi jubilej prijavljivanjem u „Nikad nije kasno“ je želeo to da obeleži na još jedan način, pesmom.

Tokom nastupa takmičaru su upravo žena Mirjana i ćerka pružali podršku, a supruga koja je bila prosvetni radnik pohavlila se da je Marinko bio divan suprug svih tih godina.

nnk marinko 1

Znali smo zapevati, na svojoj svadbi, a i kada smo ženili sina i udavali ćerku. Tajna našeg uspešnog braka je što zajedno zapevamo i svako jutro popijemo kafu i rakicu – rekala je Marinkova supruga, pa zapevala sa njim u duetu.

Malešević se publici predstavio numerom „Lažu, lažu zlobni ljudi“, a stručni žiri bio je više nego zadovoljan izvedbom.

-Vi ste jedan veliki gospodin na ovoj sceni pre svega, ne zameramo tremu jer se to desi i nama profesionalcima, uživali smo stvarno– izjavila je Bursać.

-Digli ste pravu prašinu ovde, to je sve samo nija amaterski– dodao je Peđa, dok je Mare zaključio da je takmičar imao tremu zbog supruge.

Siguran sam da bi Marinko otpevao još bolje da mu profesorka nije tu. Ta trema Vas je stigla. Inače, nemate vi problem sa publikom– objasdnio je Mare.

Foto: Elena Srdić,
Autor: I.Grk