O OVOME MNOGI MAŠTAJU: Prija i Filip priredili nasledniku iznenađenje koje će pamtiti celog života

ipiccy image 23 2

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip rešili su da lepe zimske dane provedu u Diznilendu i obraduju svog naslednika Aleksandra. Mada čini se da ovo nije dobar provod samo za maminog mezimca već i za ponosne roditelje i baku koji mu prave društvo.

Pevačica se pohvalila magijom jednog od najpoznatijih zabavnih parkova i pokazala koliko uživaju u svemu. Ipak, kadar koji je istopio srca mnogih je mali Aleksandar u naručju Prijine majke Borke.

-Baka i unuk- napisala je pevačica uz emotikon srca.

ipiccy image 24 2

Podsetimo, Filip i Prija dobili su sina Aleksandra pre tri godine, a pevačica svaki slobodan trenutak koristi da otpujuje sa porodicom. Praznici za porodicu Živojinović imaju poseban značaj o čemu je Aleksandra nedavno govorila za Grandov portal.

-Sigurno ćemo se svi porodično okupiti i dogovorite se oko svega, kada su u pitanju praznici uvek je tako. Inače Aki kaže da želi brata, neće sestru (smeh). Kada je on u pitanju ništa se nije planiralo, tako da će i ovoga puta biti tako, desiće se kada bude suđeno. Mada bih ja lično sada volela devojčicu, ali kako god da bude, sigurno neću dugo čekati. Dvoje dece najmanje želim– priznala je za Grand.

ipiccy image 25 1

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović