Login/Registracija

KRENULO SVE NA BOLJE Mare se zbog njega preznojavao, a ono što je Rili otkrio oduševilo je sve

Da mu nije muzike Milan Rili iz Tivta ne bi mogao stoički da podnese sve životne nedaće i bolest svojih sinova. Vera i ljubav prema muzici uspeli su da ga dovedu do polufinalne emisije šoua „Nikad nije kasno“ u kojoj se pohvalio da je njegov sin Sava, koji boluje od cerebralne paralize konačno krenuo u prvi razred.

– Polako sve kreće svojim tokom- izjavio je ponosni tata u razgovoru sa Žikom, pa otkrio da je krenulo na bolje i na poslovnom planu. 

-Ova emisija mi je donela mnoge benefite zbog čega sam vam posebno zahvalan. Samo pozitivne stvari se sad dešavaju u mom životu- rekao je Rili koji se u polufinalu predstavio pesmom „Da l’ si sretnija“ od Tošeta Proeskog

Mare je prokomentarisao da su ga „tri vode probile“ dok je Milan pevao jer je ova pesma izuzetno teška za pevanje.

– Svaka ti čast na hrabrosti jer u ovoj numeri ima posla za dva pevača, s obzirom kako se brzo se smenjuju stihovi i koje su visinine. Pesma je definitivno dostojna polufinala, kao i tvoje izvođenje – rekao je Milošević, a Neda je dodala da je ponosna što je imala priliku da sluša vrhunsku interpretaciju. 

 – Meni je drago kad neko ima hrabrosti da uzme i otpeva ovakvu pesmu. Mogu samo da kažem svaka čast, samo nastavi da gaziš dalje – poručio mu je Mirza. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić