Glasanje je završeno, jedan takmičar osvojio je vaše nepodeljene simpatije

ko je prosao
Ko je prošao dalje

U svakoj emisiji „Nikad nije kasno“ vi odlučujete ko će se od dva kandidata plasirati u sledeći krug takmičenja, pa je tako bilo i ovoga puta.

Ko je prošao dalje?

Na fejsbuk glasanju pred publikom našli su se ovoga puta Vahidin Mustafi i Zlatibor Zlatanović, a vaši glasovi presudili su da u treći krug muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ odlazi Vahidin Mustafi.

on je prosao

Vahidin je osvojio podršku od 64,6 odsto vaših glasova, dok je takmičenje završeno za Zlatibora koji je završio svoje učešće u popularnom šouu sa dobijenih 35,4 odsto vaših glasova.

0A0A1212

Sasvim sigurno je da će Vahidin dati sve od sebe u nastavku takmičenja, ali je i Zlatibor koji je poslednjih godina stekao bogato muzičko iskustvo pokazao vrsno snalaženje u različitim muzičkim žanrovima, zbog čega je jasno da će njegovi nastupi van takmičenja biti satkani od puno emocija i dobre muzike.

BONUS VIDEO: Vahidin Mustafi – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić