Login/Registracija

„Živim od muzike“ Slučajno se prijavio za šou veterana, a sad Zlatibor Zlatanović tvrdi: „Nemam takmičarski duh“ (VIDEO)

„Muzika mi je nekad bila hobi, sad živim od muzike„, tvrdi ovogodišnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, Nišlija Zlatko Zlatanović koji je je tek u šestoj deceniji života počeo budan da sanja svoje snove. Kaže, trebalo mu je vremena da se otisne u muzičke vode i počne da se takmiči.

Na nagovor prijatelja sam došao ovde. Moj prijatelj je bio jako uporan da se prijavim, ja nisam imao vremena da uvek gledam sve emisije, ali na kraju sam pristao, mada nisam takmičarskog duha. Mislim da je muzika umetnost ne takmičenje-kaže Zlatko za Grand i dodaje da će dati sve od sebe da u šouu Žike Jakšića pokaže svoju muzičku raznolikost, iako se u prvoj emisiji predstavio rokenrol pesmom.

-Sviram u kafani, znam kakvi su gosti, da traže raznolikost– kaže takmičar i dodaje da mu je omiljena grupa „Riblja Čorba“, ali da se od rokenrola ne živi.

0A0A6272

-Ni slučajno se ne živi od roka, isključivo od naradonjaka, od roka definitivno ne može. Mada nije to narodna, to je komercijalna muzika koja se peva u kafani. Ja volim pesme tipa Harisa Džinovića „Rano je za tugu„, to je jedna zahtevna numera– ističe Zlatanović koji ne krije da od takmičenja ima velika očekivanja.

-Ovo takmičenje je vrlo afirmativno, bez obzira na naše godine. Moje okruženje, komšije, prijatelji, rođaci vrlo površnu znaju moj rad. Sve što vide jeste gitaru i mene kad krenem na svirku, samo oni najbliži znaju šta sve radim u kafani. Sad će svi da me vide, to je bio cilj- kaže Zlatko i otkriva da li stvarno mislim da nikad nije kasno.

-Nikad nije kasno da se ljubi strasno, to se šalim. Čovek uvek treba da pomera svoje granice, ciljnu liniju. Ja sam zacrtao 120 godina, a možda doživim 90- istakao je takmičar čiji intrevju možete da pogledate u videu na početku teksta.

IMG 0544

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić