Keba progovorio o Džejevoj velikoj želji zbog koje se gorko kaje: „Stalno je to govorio, život je učinio svoje“

Keba otkrio Džejevu veliku želju

Prve velike muzičke korake Dragan Kojić Keba Džej Ramanovski napravili su zajedno u Lazarevcu, gde su pred nekoliko hiljada ljudi održali prvi solistički koncert. Od tad ova dva pevača bila su nerazdvojna, ali zbog iznenadne smrti pevača Keba nije uspeo da mu ostvari želju koju je u poslednjim danima života imao.

Naime, Keba je otkeio kako su trebali da snime duet kojim su želeli da krunišu svoje prijateljstvo.

keba dzejeva poslednja zelja
Keba otkrio Džejevu veliku želju

Keba otkrio Džejevu veliku želju

-Ostala mi je jedna neispunjena želja. Želeo sam da snimimo pesmu u duetu i stalno smo pričali o tome. Stalno je govorio da sam beli Ciganin i da ne može tako sa dušom da peva Srbin, voleo je kako to radim. Govorio je ‘Ti si beli Ciganin’ i tako je krenula ta naša priča o duetu. Komponovao sam tu pesmu,stajala je godinama i kad me je zvao i hteo da je snimimo, nisam mogao da se setim gde sam je sklonio, gde sam je zapisao. Život je učinio svoje!- ispričao je Keba i dodao:

-Sad sam je našaoAko sastavim tu pesmu možda ću sad da je otpevam sa njegovom ćerkom Marijom– rekao je jednom prilikom za Grand.

DRAGAN KOJIC KEBA NNK SNIMANJE 28112023 FOTO FILIP 1 ok
Keba otkrio Džejevu veliku želju

Keba i Džej su bili nerazdvojni prijatelji, a ono što mu predstavlja poseban žal svakako je pevačev porok koji ga je koštao zdravlja.

-Išli smo zajedno na turneje, spavali smo često zajedno u sobi, iako su svi pevači voleli da budu sam. Ja sam uvek voleo da popijem neku čašicu, a on nikad nije hteo. Na žalost, desetak godina kasnije , jedna od stvarih koje su mu dosta naštetite bio je alkohol. Ne vredi, on nikad nije spavao- istakao je Kojić.

BONUS VIDEO- Keba o kolegama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić