Login/Registracija

Keba OTKRIO da li sluša suprugu, pa nikad iskrenije PRIZNAO: „Tu sam vrlo SEBIČAN i BEZOBRAZAN“

Već dugi niz godina pevač Dragan Kojić Keba uživa u braku sa svojom izabranicom Oljom, a sada se prisetio njihovih početaka, te otkrio koliku podršku mu je ona pružila tokom jnegove višedecenijske karijere.

– Kada smo se upoznali, Olja je tada imala sedamnaest godina i nije znala nijednu narodnu pesmu, ali nijednu! Olja i dan danas ima mnoge ploče koje je kupovala i sa ponosom ih pokazuje i ne dozvoljava da ih paučina prekrije. Tako da sam ja prvi u svemu kod nje, pa i što se muzike tiče (smeh). Ono što ja njoj volim da zapevam je jedna pesma koja joj se mnogo svidela je „Dobra strano mog života“- otkrio je pevač.

7492beebd00b77161db9f48cd393dfe8a8598af5

Kažu da o ukusima ne treba raspravljati, a sa time se Kojić posebno slaže. Iako neretko, kao i većina njegovih kolega, voli da se konsultuje sa bliskim ljudima kada je reč o novim pesmama, poslednja odluka je ipak njegova.

– Na primer Olja je strogi kritičar što se tiče mojih pesama. Recimo, ja kada radim neku pesmu, bez obzira da li je ja komponujem ili mi je neko drugi ponudi, pa mi se svidi, pa razmišljam, tu sam vrlo sebičan, možda sam i bezobrazan, planem nekad. Ako se Olji ne svidi pesma ja se iznerviram, šta ću jače je od mene. Ako ti se ne sviđa to je onda stvar ukusa i to je u redu, ali ako mi kaže da nije dobro mora da objasni šta tačno nije dobro. Naravno, ako me ubediš da nisam dobro otpevao, ja idem i vežbam pet dana da bude dobro. Kada pesma dođe do mene, to je vrlo mali krug ljudi sa kojima sarađujem, čuje je samo najjuži krug ljudi. Pa kada bih išao redom, od kuće do kuće, ta pesma nikada ne bi bila snimljena!- istakao je Kojić.

34682b0be42de96eec8325d2d4fa362987923e45

Keba iza sebe ima izuzetno uspešnu karijeru i može se pohvaliti velikim brojem hitova, ali nije uvek sve išlo tako glatko. Mnogi pevači tvrde da je izbor pesme koju će objaviti prava lutrija te nije ni čudo što Dragan za sebe može reći da je pravi srećnik.

– Sećam se Grandovog festivala, bukvalno su me nagovorili da učestvujem. U žiriji su tada bili novinari i ja kada sam izašao na scenu i video šta je u pitanju, iako znam da sam im omiljen u srcu, ja sam znao da sam ispao, kako sam krenuo od kuće. Nisam prošao uopšte! Meni Saša Popović kaže „Ma da li je ovo moguće?“, verujte mi do suza me je to dovelo. I šta se desilo, pesma je postala hit, a Saša je verovao u tu pesmu od kako je čuo- prisetio se Keba.

440fb334ddef06e4369d865be7502c1d4a720870

Podsetimo, Keba je nedavno objavio duetsku pesmu pod nazivom „Evo ti srce na dar“ sa amladom koleginicom Marinom Čokan, koja je pribrala sve simpatije publike već nakon prvog slušanja.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I

Mnogi su u ŠOKU zbog OVE KEBINE NAVIKE, a sada je objasnio i PRAVI RAZLOG

Sve pevačice ZAHVALNE KEBI zbog jedne stvari: “On NE PRETERUJE“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović