DA SE NAJEŽIŠ! Kaliopi i Željko Samardžić zapevali na grčkom, publika na ivici suza (VIDEO)

Prošle nedelje publika je imala priliku da uživa u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“ koja je ponovo oborila sve rekorde gledanosti. Posebno iznenađenje za sve bilo je kada su Željko Samardžić i Kaliopi u duetu zapevali poznatu grčku pesmu i oduševili sve.

KALIOPI I ZELJKO SAMARDZIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 15 ok
Kaliopi i Željko Samardžić pesvaju na grčkom

Naime, oni nisu znali da će na scenu izaći Giannakis Laouris takmičar koji je u emisiju došao sa Kirpa, pa su spontano zapevali poznatu pesmu „Mi mou thimonis matia mou“. 

Kaliopi i Željko Samardžić pevaju na grčkom

Već sa prvim taktovima pesme publika u studiju osetila je lavinu emocija, a Kaliopi je priznala nakon toga da je ovo njena omiljena grčka pesma.

0A0A2716
Kaliopi i Željko Samardžić pesvaju na grčkom

-Povuklo me je sada ova melodija kada je išla Harisova pesma, pa sam pomislio da nastavimo – rekao je Željko sa osmehom.

Podsetimo, Kaliopi je u razgovoru za naš portal nedavno otkrila da jedva čeka 4. novembar kada će održati solistički koncert u Beogradu.

0A0A2679 1
Kaliopi i Željko Samardžić pesvaju na grčkom

– Ako ja nešto srcem i dušom priželjkujem, to su koncerti. Nakon kreativnog rada, najveća poslastica za jednog pevača su koncerti. Završila sam turneju u Bosni i Hercegovini, sada će koncertu u Beogradu i čekamo još termina za dalje–rekla je ona za Grand.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teskta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Kaliopi o karijeri Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković