Login/Registracija

Kakvo iznenađenje: Jelena Mudronja i pobednik „Nikad nije kasno“ spremili duet

IMG 20230414 155725 740 1

Bivša učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Jelena Mudronja radi punom parom, a svaki slobodan trenutak trudi se da provede sa najmilijima te je tako divne prolećne dane provela sa ćerkom Sarom i sestrom.

IMG 20230414 155730 908 1

Mama i ćerka rešile su da iznenade Jeleninu sestru i otputovale u Zagreb gde su se divno provele, a svoje utiske Mudronja je podelila za Grand.

-Rođena sestra mi je inače udata u Zagrebu pa smo ćerkica i ja bile kod nje u gostima. Baš smo uživale, šetale i odmarale. U gradu me je prepoznalo mnogo ljudi, baš nisam mogla da verujem. Prijatno sam iznenađena- rekla je Jelena u dahu, a potom nastavila:

-Baš nas je poslužilo vreme pa smo mnogo šetale. Bile smo u Botaničkoj bašti, starom gradu, u muzejima. Obilazile smo prelepe parkove koji su pravi raj za decu. Svuda su me ljudi zaustavljali i čestitali. Svi kažu da su pratili „Nikad nije kasno“, a neki su otkrili da su navijali za mene. Čak su se i slikali sa mnom. I najzanimljivije od svega je što me mole da se prijavim ponovo- sa osmehom je ispričala za Grand.

IMG 20230414 155747 485

Kako u privatnom životu, tako i u poslovnom sve ide kako treba, a Jelena je spremila veliko iznenađenje za publiku.

-Boban Canevski i ja radimo duet tako da će za sve koji nas vole biti nešto novo i to vrlo uskoro. Melodija je gotova, sada se radi tekst, ali moram da vam kažem da će pesma biti predivna. Onako je nekog srednjeg ritma, odnosno ni brza, ali ni balada- otkrila je pevačica i objasnila kako je došlo do saradnje kolega iz takmičenja.

-Mi smo u prvoj emisiji kada je počela sedma sezona bili zajedno i sprijateljili se. Posle smo još dve emisije bili zajedno na snimanjima i tu se nekako porodično svi upoznali i počeli družiti. Još tada smo se dogovorili da ćemo jednog dana snimiti duet i eto došlo je i to na red- ponosno je istakla za Grand.

ipiccy image 6 5

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović