Jovanka Jakimoski progovorila o Mariji Šerifović, evo zbog čega je pevala njenu pesmu VIDEO

Talentovana takmičarka šoua „Nikad nije kasno“ Jovanka Jakimoski Mitrevska ove nedelje ostavila je srce na sceni, a kako je u razgovoru za Grand priznala emocije su je ponele kao nikad do sad.

-Veoma sam zadovoljna, ponele su me emocije, atmosfera, ali i to što sam pevala pesme koje volim i koje su mi pri srcu- rekla je Jovanka, a potom otkrila otkud to da je pevala numeru Marije Šerifović „Moj grad“.

-Kad sam je prvi put čula znala sam odmah da ću je pevati u takmičenju. Iako je nova pesma, mene je kupila na prvu, odmah sam je naučila. Marija Šerifović je vrhunska pevačica, ona svojim pevanjem dopre do ljudi i baš mi je velika inspiracija. Ma izvanredna je!- objasnila je pevačica.

0A0A0382 1

Da je pažljivo birala pesme kojima će se predstaviti pred stručnim žirijem i publikom svedoči i njen revijalni deo nastupa u kome je izvela numeru „Pesnata može sve“

-To je pesma koja priča o pesmama. Kako da vam kažem, svi mi imamo neku pesmu koja nam diže energiju i koju volimo da čujemo kada smo srećni, ali imamo i one koje slušamo kada smo tužni. Bitno da je pesma uvek lek za dušu- sa osmehom je poručila takmičarka tvrdeći da joj je šou „Nikad nije kasno“ potpuno promenio život.

-Svi me sada prepoznaju, baš se radujem tome i zahvaljujem na podršci. Desilo se nešto simpatično skoro, pitali su me ‘Je l’ste vi Jovanka?’, ja kažem jesam i odmah su me pitali ‘Je l’ste prošli? Zaspali smo dok je bila emisija i nismo videli’ (smeh). Ima puno lepih i simpatičnih komentara- ispričala je za Grand.

JOVANKA JAKIMOSKA JOVANKA JO 47 GOD. SKOPLJEMKD 15

Jovanka je imala i specijalan predlog za Žiku Jakšića koji će sigurno poduševiti autora i voditelja emisije.

-Moramo u jednoj emisiji da imamo makedonske gimnazijalke, makedonsko odeljenje, imamo puno kadidatknjinja za to- našalila se takmičarka.

Šta je još Jovanka ispričala poslušajte u videu na početku teksta.

0A0A0390 1

BONUS VIDEO: Jovanka Jakimoska – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić