Joca Savić i Dženan Lončarević udružili snage, publika oduševljena: „Čista emocija“ (VIDEO)

joca savic

Pevač Dženan Lončarević održao je dva nezaboravna koncerta u Beogradu, a glavni muzičar na bini bio je upravo šef orkestra „Nikad nije kasno“ Joca Savić.

Joca je harmonikom, ali i sa drugim instrumentima pratio Dženana, a publika je imala priliku u uživa u maestralnim interpretacijama najlepših pesama.

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 7 ok

Mnogi su komentraisali da su oba kocerta bila posebna zbog specifične emocije koju je Dženan sa svojim timom uspeo da prenese na publiku.

Dženan Lončarević i Joca Savić koncert

Inače, Joca i Dženan su dugogodišnji saradici, a ovo nije bio prvi put da njih dvojica sarađuju na nekom projektu.

Podsetimo, Joca Savić pored harmonike svira još pet instrumenata, a svoje umeće sviranja pokazuje svake nedelje prateći veterane u emisiji „Nikad nije kasno“

Sviram klavir, harmoniku, gitaru, kaval, bas, frulu. Svi ti instrumenti imaju srodne instrumente tako da broj može da bude preko petnaest, ali neka bude da sviram šest instrumenata. Dovoljno je – rekao je on jednom prilikom za Grand.

BONUS VIDEO – Orkestar „Nikad nije kasno“ intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Instagram/saravidakovic,
Autor: A. Milinković