Jelena Tomašević pesmom čestitala Božić svima koji slave: „Ovo je dan ljubavi i oprosta, to je poruka svih vera na svetu“

Božića emisija „Nikad nije kasno“ počela je na najlepši mogući način tako što je pevačica Jelena Tomašević svojim čarobnim glasom, kroz pesmu čestitala svima koji slave najradosniji praznik.

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 25 ok

Ona je na samom početku, uz pratnju orkestra „Nikad nije kasno“ izvela numere „Žubor voda žuborila“ i „Okeani“ kojima je podigla sve u studiju na noge.

Nikad nije kasno Božićna emisija

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 11 ok

-Poštovani gledaoci širom sveta, za sve vas koji večeras slavite ovaj poseban dan, pozdravljamo vas tradiocionalnim pozdravom Hristos se rodi. Da ste živi i zdravi, slavili još sto godina – rekla je Dragana Katić, a Žika se odmah naovezao.

-Mi smo još pre Nove godine u velikom slavlju, a danas je poseban dan. Dan rođenja Isusa Hrista i u to ime čestitamo svima koji slave. Danas je poseban dan zato što je dan ljubavi, dan oprosta. Otvorite svoju dušu, volite ljude oko sebe oprostite onima koji su vas možda i nenamerno povredili, to je veličina i poruka svih vera na ovom svetu – kazao je Žika.

0A0A7567

Ovim rečima se pridužila i Jelena koja je uz tradicionalan pozdrav čestitala Božić svima koji danas slave širom sveta.

-Hristos se rodi, srećan Božić, u zdravlju i radosti ga proslavljali sa svojim porodicama. Mislim da je Žika napravio divan uvod, spontano, iz srca. Ja se pridružujem svim rečima koje si rekao o ljubavi, radosti, orpostu, zapravo sve vere to propovedaju – zaključila je Jelena.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković