Login/Registracija

OVO MOGU SAMO RETKI: Jelena Mudronja POKIDALA HIT Zorice Brunclik i oduševila publiku svojom interpretacijom (VIDEO)

97cfdffe8724ee72fbc84b3e70154fad84457fe3

Proslavljena učesnica prethodne sezone, Jelena Mudronja na velikoj sceni emisije „Nikad Nije Kasno“ pokazala je da je kvalitetan pevač, ali i zabavljač koji svojom energijom diže atmosferu gde god da se pojavi.

Nakon takmičenja veterana, Jelena je dobila enormnu popularnost i postala veoma tražena na nastupima, ali i privatnim slavljima na kojima oduševljava publiku svojim performansom.

Iako se na malim ekranima predstavljala uglavnom sa pop pesmama, Mudronja odlično pliva i u drugim žanrovima, a sada je pokazala kako kida narodnjake.

jelena mudronja nastup

Naime, ona je objavila snimak na kome izvodi numeru „Avlije, avlije“ od Zorice Brunclik koji je sudeći po reakcijama publike pokidala i dobila pregršt komplimenata.

Podsećamo, pre više od 10 godina, ona se pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“, koja uprkos dobrim komentarima nije prošla slavno.

– Pevala sam na audiciji u Baru 2009. godine, Žika mi je bio u žiriju i rekao mi je da sam sjajna, međutim nikada me nisu pozvali na završnu audiciju u Beogradu i onda sam nastavila da radim po Crnoj Gori i išla sam nekim svojim putem dok me korona nije osvestila i odlučila sam se se prijavim za „Nikad Nije Kasno“-  rekla je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić