Login/Registracija

Sandra Afrika U NIKAD VRELIJEM IZDANJU zapalila publiku na nastupu: Jednim potezom pokazala zbog čega IMA ARMIJU FANOVA KOJA JE OBOŽAVA (VIDEO)

Sandra Afrika sinoć je održala nastup za pamćenje u Danskoj gde je publika sa naših prostora dočekala u ogromnom broju spremna za ludi provod koji ona pravi gde god da se pojavi.

Uz gromoglasan aplauz Sandra je izašla na scenu i najavila žurku za pamćenje, a svima je privukao pažnju njen atraktivni stajling u kome je istakla svoje atribute.

Iako smo navikli da Afrika svojom pojavom izaziva veliku pažnju, uska pink haljina sa dubokim dekolteom, i golim stomakom koji prekrivaju samo tračice izmamila je uzdahe prisutnih, a iz mase su mogli da se čuju komentari kako je ona najbolja riba na našoj estradi.

Od početka do kraja nastupa, Sandra je sve vreme igrala uz hitove koje je izvodila, a da je jedna od retkih koju slava nije udarila u glavu svedoči i činjenica da je ispoštovala svakog fana koji joj je prišao da se slika sa njom i udeli joj komplimente.

U nastavku pogledajte delić atmosfere.

https://www.instagram.com/o9ilazic/
Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić