Bojana Barjaktarević raznežila sve porodičnom fotografijom: Njen svet u jednoj slici (FOTO)

bojana b

Od kada se pojavila u takmičenju „Nikad nije kasno“ i odnela trostruku pobedu, Bojana Barjaktarević samo niže uspehe na poslovnom planu.

Ona nikada svoj privatni život nije eksponirala u medijima, a sada je napravila izuzetak i objavila je porodičnu fotografiju.

Iako je njena ćerka Ljubica krenula majkinim stopama ni nju često ne viđamo u javnosti, a sina je publika imala priliku da upozna u emisiji „Nikad nije kasno“.

Bojana je sa pratiocima na Instagramu podelila sliku na kojoj su odsim dece i drugu članovi njene familije, a uz sliku je napisala:

-Porodica.

Podsetimo, Bojana je pre nekoliko dana u izjavi za Grand orktila da se razvela od supruga, ali je kazala da su u odličnim odnosima i nakon rastanka.

-Istina je da sam se razvela. Razišla sam se sa suprugom još pre nekoliko godina, ali mi smo super. Ne daj bože da mu nešto fali, prva bih ga nosila na leđima. U odličnim smo odnosima. On ima svoj privatni život u koji se ja ne mešam, hvala Bogu. Nek je živ i zdrav želim mu svu sreću. Svi međusobno odlično funkcionišemo- rekla je Bojana za Grand i otkrila kako je došlo do razvoda braka:

Nije tu niko nikoga ostavio, to je bilo sporazumno. Mi smo sada veći prijatelji nego dok smo bili u braku.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković