Login/Registracija

Performans kakav se ne pamti: Bora Đorđević ispunio Žiki najveću želju, pa priredili haos na sceni (VIDEO)

Bez dobre energije nema nijedne emisije „Nikad nije kasno“, a tako je bilo i ove nedelje. Kao i uvek za to je bio zadužen Žika Jakšić, ali ovoga puta imao je sjajnu podršku, velikog prijatelja Bore Đođevića.

-Ja sam iskreni i vatreni obožavalac i poštovalac njegovog rada u svakom smislu, i kao pevača, autora i kao ćoveka. E, ajde Boro ti sad da otpevaš jednu pesmu za mene, za svog prijatelja i brata- rekao je Jakšić.

Bora se odmah latio mikrofona i zapevao svoj vanserijski hit „Kad sam bio mlad“. Ceo studio odmah je skočio na noge, a u jednom momentu i Žika Jakšić koji mu se pridružio na sceni i na veliko iznenađenje svih prisutnih latio mikrofona.

Mira Škorić i Saša Milošević Mare koji su sedeli u žirijskim stolicama te večeri nisu skidali osmeh sa lica zbog prizora, a u jednom momentu su čak i telefonima usnimili Borin i Žikin performans.

-To je taj rokenrol, to Boki moj! Još jednom si mi ispunio želju, ovo nam je drugi ili treću put da pevamo zajedno na ovoj sceni. Meni je stvarno želja ispunjena- istakao je Jakšić sa širokim osmehom na licu.

Kako su Žika i Borau duetu otpevali čuveni hit poslušajte u videu:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović