Delirijum u studiju nakon nastupa Harisa Džinovića: „Kad majstor izađe na scenu“ VIDEO

Haris Džinović napravio je lom u emisiji „Nikad nije kasno“ kada je za publiku i gledaoce priredio nesvakidašnji spektakl.

Pre samog nastupa Žika Jakšić je otkrio da je dugo sarađivao sa Harisom, a onda je priznao koja mu je njegova omiljena pesma.

0A0A0685

-Sad ja imam jednu želju. Harise, za tvog drugara, dođi ovde na scenu, malo da iskoristimo. Dogovrićemo se i sa orkestrom vrlo lako. Kad majstor izađe na scenu, neka bude sve kako treba – rekao je Žika Jakšić.

0A0A0690 1

Haris je zatim rekao da će otpevati numeru „Ako možeš ti suzu pustiti“, što je Žiku posebno obradovalo.

-Ta mi se pesma sviđa. Ovu pesmu smo radili zajedno 1999. godine u Štutgartu, tada je sniman jedan od svih čuvenih albuma Harisa Džinovića. Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da stojim na miks pultu i da snimam Harisa. Ovo je je bila jedna od pesma kada mene uhvati neka emocija, ali plemenita uvek je slušam – istakao je ponosno Jakšić.

Iako je u planu bila samo jedna pesma, nakon ovacija publike Haris je odlučio da otpeva još jednu numeru, dok je potpuni delirijum nastao kada je zapevao hit „Samo zbog tebe sam tu“.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 82 ok

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Haris Džinović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković