Oglasila se Gordana Stojilković nakon ispadanja iz emisije „Nikad nije kasno“: „Nema vajde, znam koliko vredim“

0A0A0601 2

Gordana Stojilković napustila je takmičenje „Nikad nije kasno“ nakon Fejsbuk glasanja, a sada se oglasila i otkrila da li je razočarana.

Naime, od početka glasanja ona je bila na drugom mestu, odmah posle Miloša Radića, a sinoć se pred zatvaranje glasanja obratila prijateljima na društvenim mrežama.

0A0A0635

-Ljudi ajde pravo u krevet, spavanjac! Nema vajde, ali da vam kažem ja sam presrećna! Vi ste bre, mnogi su me iznenadili, svaka vam čast! Bila bih u nekom od vaših timova vrlo rado! Zbog vas sam sve ovo gurala, u suprotnom ne bih ni jurila, jer sam samim učešćem u emisiji stekla nećete verovati samopouzdanje i to tek kad sam ispala, što znači da je Bog tako rekao! Znam koliko vredim, a ceo život nešto sumnjam pa ovo pa ono… Zena specijalac! – napisala je ona i dodala:

-Osećam se jako ponosno! Zbog svih vas, Hvala vam i Bog vam dao sve najbolje. Najponosnija sam na moju cerku Dariju i nastup koji sam imala sa njom. Kad budem matora baba ako Bog da da gledam sa unucicima i mojom ćerkom. Zahvaljujem se mojim sestrama, majci Nadi što me je ovakvu rodila (blentavu) mom mužu koji me je usrećio jer imamo najdivnije dete na svetu. Mom ujaku svim kolegama iz Aptiva, kolegama muzičarima, komšijama, rodbini, prijateljima znanim neznanim.

IMG 8374

Ona je zatim pomenula i kolege sa estrade od kojih je dobila podršku, a neki od njih su bili i učesnici emisije „Nikad nije kasno“.

-Zahvaljujem se Srećku Gajiću i Bojani Barjaktarević. I na kraju zahvaljujem se producentu Ivanu Ivketu, Žiki, Maretu, Dragani orkestru pod upravom Joce Savića i samoj emisiji što sam bila deo nje, jer je osećaj tamo stvarno poseban! Eto emisija nas je ponovo okupila i ja sam stvarno presrećna, osećam se kao pobednik! Ostalim učesnicima želim puno sreće i lepih nastupa. Napisah roman, ali prosto sam morala. Da ste živi i zdravi svi, da vas Bog čuva! Hvala jos jednom! Ajde sad u krevet svi – poručila je Gordana.

BONUS VIDEO – Gordana Stoijlović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković