Login/Registracija

GRAND NA PRIMORJU: Pevač stao na ivicu i napravio salto, ono što se posle desilo bilo je za nevericu (VIDEO)

FInalista nedavno završene sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno “ Dejan Drašković uživa na Crnogorskom primorju, gde je ovog leta ugostio i ekipu našeg portala.

Kao pravi domaćin, Dejan je dočekao novinarsku ekipu u Herceg Novom i poveo ih u razgledanje grada, a krajnja destinacija obilaska bilo je more gde se naša novinarka našla pred najvećim izazovom.

IMG 1907

Naime, Dejan je izazvao našu ekipšu da se oproba u skokovima u vodu, ali se nije nadao da će mu novinarka zaista stati na crtu.

Pevač je najpre gledao ispitivački našu novinarku, ne verujući da ona uopšte zna da pravi majstorije prilikom skokova. Zbog toga je rešio da odmah stvavi tačku na sva nagađanja skočivši salto unazad.

IMG 1910

Istina, to mu i nije bilo toliko teško, s obzirom da je ovaj pevač odrastao u Herceg Novom i bilo je i očekivati da se savršeno snalazi u vodenim sportovima. A ako je suditi po građi njegovog tela, ni akrobatika mu nije nepoznata disciplina.

IMG 1912

Međutim, ta „lekcija“ pevača nije urodila plodom, jer mu je naša novinarka fantastičnim „saltom iz laste“ zadala domaći zadatak.

IMG 1914

Shvativši da naša novinarka nije „mačiji kašalj“ i da sa njom nema šale, pevač je „spustio gard“ i ubrzo je postignut dogovor da se sa skokova u vodu pređe na vožnju čamcem.

IMG 1920

Dejan je nakon ovog akrobatskog izazova nastavio u ležernom stilu, uživajući u vožnji Bokokotorskim zalivom, a deo naše ekipe pridružio mu se na krstarenju Bokom.

IMG 1923

Kako je izgledao salto u moru pogledajte u videu na početku teksta.

Foto: Ankić/Jović/Čumić,
Autor: A.Dačić/Ankić/Jović/Čumić