Login/Registracija

Gordana Talo Medić otvorila dušu: „Moji dečaci su to od mene očekivali“ (VIDEO)

Učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Gordana Talo Medić ponosno ističe da je majka dva sina, Stefana i Luke, ali i da godinama radi i kao vaspitač u vrtiću, ali i kao fizioterapeut. U razgovoru za Grand Gordana je sumirala utiske nakon prvog nastupa u popularnom takmičenju, otkrivši da zna napamet čak 3.000 tekstova.

-Radim dva posla već dugi niz godina, a pevačica sam bila nekad, pre 33 godine. Najlepši period devojaštva provela sam pevajući – rekla je Gordana i potom iznela impresije nastupa na velikoj Grandovoj sceni:

0A0A2524 1

-Bilo je fantastično, a moja misija je bila da se ovde pojavim jer su moji dečaci to od mene očekivali. Onog trenutka kada sam prelomila znala sam da šta god da bude, već sam pobedila time što sam se pojavila ovde – rekla je Gordana.

Ona je posle nastupa zaplakala na sceni, a sada je objasnila zašto se to dogodilo.

-Ima mnogo toga, i zbog mog zdravstvenog stanja, ali ovo je adrenalin koji se očitava na sve strane. Mislim da sad sijam kao kompletna „ElektroSrbija“ koliko je energije u meni – rekla je ova Novosađanka i istakla koliko joj znači podrška sinova.

GORDANA TALO 57 GOD. NOVI SAD 1

-Mi smo jedan trojac već dugi niz godina. Deca su mi najveća podrška u svakom pogledu, kao i unuk koji je sada jako mali, ali moj Matija je super lik. Odlično peva i već mi jeposlao nekoliko svojih nastupa tako da mislim daje povukao muzičku crtu na mene, ali i na svoju mamu koja takođe lepo peva – ispričala je Gordana koja je ostala sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

Najveća podrška izuzev porodice sitže joj iz kolektiva gde radi sa mališanima.

-Pevam non stop u vrtiću. Repertoar mi je takav da sam u jednom trenutku pomislila da ću zaboraviti svih mojih 2 do 3 hiljade tekstova koje sam znala – rekla je Gordana za koju navija mnoštvo njenih kolega.

BONUS VIDEO: Snežana Trifunović nastupa u igraonici

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić