Posle treće ženidbe, Goran Milivojević konačno srećan: „Ona je pravi prijatelj, drug i žena“ (VIDEO)

Goran Milivojević ponovo je svojim pojavljivanjem i izvanrednim nastupom oduševio sve u popularnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

Goran je nakon toga ispred Grandovih kamera otkrio da li je zadovoljan i istakao svoje prve utiske.

-Dobro je, s’ obzirom da smo probili sve barijere četvrti put, valjda će biti i srećno – rekao je Milivojević.

IMG 8017

Pevač je otkrio kako je reagovala njegova supruga kada se prijavio za takmičenje, ističući da mu pruža neizmernu podršku u svemu što radi.

-Podržala me je i podržava me u svemu što radim vezano za muziku. Baš je pravi prijatelj, drug i žena. Kad sam dobio poziv bila je iznenađena, kao „Jao, ne mogu da verujem“ – otkrio je Goran.

IMG 8026 1

Milivojević se ženio tri puta i ima tri ćerke, te je otkrio kako deca reaguju na njegovo dosadašnje učešće.

-I one su srećne, najviše najmlađa, ona živi za ovo, raduje se svakom momentu, bila je ovde već dva puta. Sa srednjom ćerkom sam pevao duet u drugom krugu, a najstarija neće da se pojavljuje, ona radi kao medicinska sestra i nema vremena, ne voli tu priču, da se pojavljuje pred kamerama – priznao je on.

Goran je sa osmehom na licu otkrio kako je dobio nadimak „Čupo“

-Kad sam bio sedmi, osmi razred, bila je duga kosa, pa je ostalo to tako – dodao je on.

IMG 8000

Milivojević ističe da najviše voli da peva rok muziku, a zatim se prisetio svojih muzičkih početaka.

-Pevam dosta roka, naravno najviše je zastupljen „EX YU“ , ali odrasto sam uz „Bazru“, nisam nešto preferirao ove „bosanske dugmiće“ i ostalo, mada to je moralo da se zna sticajem okolnosti, „EKV“, ta neka gradska alternativna priča u to vreme, ja sam 1968. godište, tako da se to slušalo. Ja sam čak svirao u grupi kada su gitarista i pokojni bas gitarista, nastavili priču sa „Bjesovima“, a ja sam bio vokalni solista, zvala se grupa „Čudna šuma“. Davno smo snimali i pravili neke baš dobre demo snimke i uspeo sam da prebacim sa kasete na CD – objasnio je Goran za Grand.

BONUS VIDEO: Goran Milivojević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić