Login/Registracija

Fantastična petorka otvara treći krug: Ovo su veterani koje ćemo gledati večeras

Pred nama je još jedno sjajno nedeljno veče koje milionski auditorijum po tradiciji provodi uz omiljeni šou „Nikad nije kasno“, a Saši Miloševiću Maretu u studijskim stolicama pridružiće se Željko Samardžić i Nataša Mihajlović iz grupe Frajle.

Treći krug otvoriće pet sjajnih pevača veterana koji su već osvojili vaše simpatije tokom prethodna dva pojavljivanja, a sada je vreme da odu korak dalje pokažu „keca u rukavu“. U nastavku teksta pogledajte ko su kandidati koji će večeras od 21 čas dokazati da nikad nije kasno da se dotaknu zvezde o kojima se dugo maštalo.

Amil Bišćanin

Osvojio je sve svojim moćnim glasom još u prvom krugu kada je ispričao i svoju tešku đivotu priču iz koje je izašao kao pobednik. Naime, odrastanje u siromaštvu želeo je da prekine pa je već sa 14 godina počeo da radi, a danas je uspešno vodi privatnu televiziju koja je došla kao kruna njegovog vrenog rada i koju je otvorio 2014. godine. Ističe da nije čovek koji po svaku cenu želi slavu, a za šou se prijavio kako bi se predstavio publici i stekao neka nova prijateljstva.

Aleksandra Rakonjac

Od prošlog kruga poznata i kao ujna Isaka Šabanovića, inače je profesorka engleskog iz Bijelog Polja koja je godinama skupljala hrabrosti da se prijavi za šou koji pomno prati iz sezone u sezonu. Svojim neverovatnim glasom i energijom koju poseduje na sveni kupila je publiku još i pre saznanja da ima veze sa talentovanim Isakom, a kada se to saznalo postalo je jasno da im je to u krvi. Prijavom u ovu emisiju ne ispunjava samo svoju želju, već i poslednju želju pokojnog oca koju joj je saopštio par meseci pre odlaska na drugi svet.

Ljubiša Ilijev

Železničar po zanimanju, odavno se interesovao za bavljenje muzikom, ali tek na nagovor sestre koja ga je privalila pojavio se u šou „Nikad Nije Kasno“, gde je na velikoj sceni pokazao svoj talenat. Iako ga je je u prvom krugu obuzela trema, u drugom se delimično oslobodio iste, a pozitivni komentari žirija dali su mu vetar u leđa da se opusti i zasija u punom sjaju.

Boris Kraguljac

Zakleti roker iz Beograda dugo je maštao da se pojavi pred milionskim auditorijumom, a emisija „Nikad nije kasno“ mu je pružila tu priliku. Iako se bavi muzikom od rane mladosti, Boris se dugo borio sa tremom koju je jedva uspoeo da savlada na nastupima. Prve velike muzičke korake je napravio u Beogradu kada je sa drugovima oformio bend sa kojim je nastupao sve dok nije napravio veliku muzičku pauzu da bi se posvetio porodici i svojim ćerkama.

Vera Salonski

Muzikom se bavi čitav život. Od malih nogu je pevala u horu, a kasnije pevala i igrala u Kulturno-umetničkom društvu. Sada je stalni član jednog KUD-a, sa kojim redovno nastupa. Završila je srednju ekonomsku školu, ali nikada nije radila u struci, već se bavila porodicom. Udata je ima sina, ćerku i unuku, kojoj najčešće peva. Publici se predstavila tradicionalnom muzikom koju najviše voli, a zaniljivo je da je veteranka nedavno upisala i fakultet za vaspitače i tradicionalnu igru čime je dokazuje da živi parolom „Nikad nije kasno“.

U nastavku pogledajte delić vesele atmosfere koja vas čeka večeras.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić