Login/Registracija

Adela Turkić novom pesmom rasplakala publiku: „Od Boga je sve ma koliko teško je“ (VIDEO)

Pevačica Adela Turkić  proslavila se učešćem u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ pre nekoliko sezona. Od tada ona uspešno korača estradnim putem, a sada je publici predstavila novu pesmu pod nazivom „Od Boga je sve“.

Ova emotivna balada je već na prvo slušanje rasplakala mnoge, a Adela je novu pesmu premijerno izvela na našoj televiziji u emisiji „Grand Parada“.

-I da ponovo zavolim i da od tuge obolim, od Boga je sve ma koliko teško je. Iz jedne veze ne ulazi u drugu, najjače ženu povrediš kad ona te zavoli, a ti voliš drugu – glasi refren ove emotivne balade.

Ispod videa nizali su se komentari i pohvale na njen račun, a publika je saglasna u mišljenju da je ova pesma lek za dušu.

-„Bravo Adela“, „Puno sreće ti želim“, „Tvoj glas leči dušu“ – samo su neki od komentara ispod oveg videa.

Podsetimo, Adela se nedavno prisetila učešća u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je priznala da je najveću popularnost stekla upravo nastupom na velikoj Grandovoj sceni.

-Sve se poromenilo i po pevanju i po potražnji. Jednostavno vas ljudi drugačije gledaju, ali ja sam gledala da ostanem ista. Pre svega se zahvaljujem suprugu koji me je prijavio za emisiju, više ništa nije isto od kad je bila emisija „Nikad nije kasno“. Jednostavno ne želim da prestane ova moja bajka – rekla je Adela nedavno.

U nastavku teksta poslušajte novu pesmu Adele Turkić „Od Boga je sve“.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandparada,
Autor: A.Milinković