Džejla Ramović zablistala poput princeze, a kad je pustila glas svi zanemeli: „Toliko emocije u jednoj dami“ VIDEO

Mnogo je talentovanih pevača, ali je malo onih koji svojim glasom umeju da prenesu emociju, što je Džejli Ramović pošlo za rukom tokom otvaranja šoua „Nikad nije kasno“.

Uz pratnju klavira i frontmena grupe „Neverne bebe“, Milana Đurđevića bivša pobednica „Zvezda Granda“ stvorila je pravu magiju.

Poput princeze u dugoj, balskoj haljini Džejla je zapevala numeru „Tužna pesma“ i sve u studiju naježila od glave do pete.

džejla ramović uživo
džejla ramović uživo

Da se podjednako dobro snalazi u svim žanrovima dokazala je kada je odmah nakon balade, zapevala „Pogledaj u sunce“ i digla sve na noge svojim raskošnim glasom.

-Lepota ženstvenost, otmenost i muzikalnost, sve u jednoj divnoj dami u Džejli Ramović- rekla je Dragana Katić nakon gromoglasnog aplauza koji je dobila Džejla.

džejla ramović uživo

Ni Milan Đurđević koji je Džejlu pratio za klavirom nije mogao da ostane ravnodušan na vanserijski glas te joj je udelio niz komplimenata.

-Džejla ima toliko emocije u sebi, ne delim muziku sa svakim, ali ona divno peva i mnogo mi je drago da smo ovo zajedno izveli. Džejla je donela neku novu emociju ovim pesmama- rekao je Milan.

džejla ramović uživo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović