Login/Registracija

Duba još jednom pokazao zbog čega je zasluženo odneo pobedu: Novom pesmom pogodio pravo u metu: „Razvaljuješ care“ (VIDEO)

a760f2808121c60093173269c893b1f0769335d1

Dubravko Biondić Duba, svojim neverovatnim glasom i energijom osvojio je milionski auditorijum u prošloj sezoni u kojoj je trijumfovao pobedom, a od tada živi svoj san.

Nakon što je pre nekoliko meseci objavio pevu pesmu „Od ponoći do jutra“ koja se ozbiljno zavrtela, došao je vreme za novi singl koji je danas ugledao svetlost dana.

U saradnji sa Draganom Kojićem Kebom koji je radio tekst i muziku, Duba je objavio pesmu „Koga da krivim“ koja je prelepa, a ujednoi moćna balada u kojoj je pevač istakao svu lepotu svog vokala.

Ovaj profesionalac ništa nije prepustio slučaju, pa je snimio i zanimljiv spot koji prati tekst numere i kome se Duba, sudeći po kadrovima, sjajno snašao.

dubbabaa1

Podsećamo, veteran je nedavno za naš portal otkrio detalje saradnje sa Kebom.

Keba je meni kao pevač oduvek bio uzor. Jednom prilikom sam čuo pesmu kojoj je Keba autor, i zaiteresovao sam se da je snimim i tako je počela naša saradnja.  Keba je kao producent vrlo profesionalan i vrlo sam zadovoljan kako se sve odvija– rekao je tada Biondić.

duba np

„Svaka čast care“, „Razvaljuješ“, „Bravo legendo“, samo su neki od komentara oduševljene publika za pesmu koju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić