Nećete verovati šta povezuje Mareta i takmičara: „Mi smo dva lava“ (VIDEO)

Mile Đedović Lav (65) koji je već nakon prvog pojavljivanja u „Nikad nije kasno“ pobrao simpatije publike i žirija, u intervjuu za Grand otkrio je šta to povezuje Sašu Miloševića Mareta i njega.

– Nadimak „Lav“ sam dobio po datumu rođenja, to mi je horoskopski znak. Rođen sam sedmog avgusta, na isti dan kao i Mare, to me naročito čini srećnim i ponosnim, dva lava – kroz osmeh je istakao Mile.

Mile Đedović Nikad nije kasno
Mile DJedovic u emisiji Nikad nije kasno otkrio sta to povezuje Mareta i njega VIDEO 1
Mile Đedović Nikad nije kasno

Iako se godinama bavio trgovinom, Mile je ekskluzivno za Grand otkrio šta ga je navelo da izabere muziku kao svoj životni poziv i prijavi se za Žikin šou.

– Za ovu emisiju sam se ja prijavio davno, dugo sam čekao poziv i evo konačno se desio ove sezone – rekao je takmičar, a potom dodao:

– Profesionalno sam se bavio muzikom preko tri decenije, nastupao sam na mnogim mestima i događajima. Zadnjih desetak godina od kako sam u penziji, malo sam smanjio, ali sam generalno zadovoljan.

Mile DJedovic u emisiji Nikad nije kasno otkrio sta to povezuje Mareta i njega VIDEO 2
Mile Đedović Nikad nije kasno

Kako i sam priznaje, od učešča u takmičenju „Nikad nije kasno“ očekuje mnoge.

– Ova emisija će mi sigurno doneti dosta toga. Mnogi ljudi kod kojih sam pevao žele da me vide ponovo, mnogi da me upoznaju verovatno, a druga stvar, dobar glas daleko se čuje. Ovo takmičenje je divno i ja samo tu reč ovde koristim – ushićeno je istakao Mile.

Mile DJedovic u emisiji Nikad nije kasno otkrio sta to povezuje Mareta i njega VIDEO 3
Mile Đedović Nikad nije kasno

Na samom kraju razgovora takmičar je otkrio za šta to po njegovom mišljenju nikad nije kasno u životu.

– Ni za šta nije kasno, jer šta uopšte znači „nikad nije kasno“? To znači idemo dalje, to je nešto najbolje – zaključio je Đedović.

Mile DJedovic 3 768x512 1
Mile Đedović Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO:

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin