Login/Registracija

MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENA NA PIJACI U ZAGREBU: Pevačica prošetala u trenerci i bez šminke, a tek da vidite šta pazari (VIDEO)

Za manje od 10 dana, Milica Pavlović održaće koncert u hali „Čair“ u Nišu koji je prvi na listi sprektakla koje priprema za ovu godinu.

Budući da je Pavlovićeva poznata kao veliki profesionalac i neko ko je veoma posvećen svojoj karijeri, za ovaj projekat se uveliko sprema, a pored proba sa bendom, vredno radi na scenskom nastupu koji uključuje koreografije, plesače ali i neverovatan multimedijalni materijal.

U jeku priprema za spektakl, seksi senjorita je često boravi u Zagrebu koji je na nju odavno ostavio prelep ustisak, a sada je sve iznenadila kako je posebno oduševljava jedna pijaca koju svaki put poseti.

U sasvim običnom izdanju, trenerci, i sa naočarima Milica je prošetala glavnim gradom Hrvatske i uživala u omiljenim predelima.

Verovali vi meni ili ne, ali od prvog momenta kada sam došla u Zagreb došla sam na ovu pijacu i obožavam je– snimila je Milica prelepe kadrove mesta kojim je opčinjena, nakon čega je pokazala i šta je pazarila.

Ona je prikazala tezgu sa koštunjavim u suvim voćem koja joj se posebno dopala i na kojoj je kupila mnoštvo grickalica kojima podiže enrgiju tokom proba za nastupe koji slede.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić