Login/Registracija

Došli su sa ISTIM CILJEM, ali ko zaslužuje DRUGU ŠANSU?

U sinoćnoj emisiji “Nikad nije kasno“ predstavilo se šest fantastičnih talenata koji su došli sa istim ciljem- da pokažu ono što znaju i ostvare dugo sanjane snove koji datiraju još od najranijeg detinjstva.

Njih četvoro izborilo se za mesto u drugom krugu zahvaljujući odluci stručnog žirija i publike u studiju, dok su dva kandidata dobila drugu priliku na našem Fesjbuk glasanju.

Dragana Vujinović koja se od malena bavi muzikom, sinoć je priznala da joj je najveća želja bila da se pojavi u ovoj emisiji i snimi svoju pesmu, a vedrina i pozitivna energija kojom je zračila tokom nastupa osvojila je publiku.

-Odlična si, tvoj osmeh zrači i nadam se da ćemo te gledati opet. Samo se malo štedi dok pevaš– poručili su joj Leontina i Dženan.

Pored Dragane na glasanju se nalazi i Željko Grbić, gospodin koji godinama nije bio svetsan talenta koji ima te je samo s vremena na vreme “puštao glas“. Dolaskom u ovu emisiju želeo je da ostavi uspomenu svojoj porodici, a maestralnim nastupom to je sigurno i ispunio.

-Sjajan izbor pesme, uživao sam i u sviranju orkestra i u tvom nastupu. Drago mi je da si sa nama ovde- poručio je predsednik žirija.

Ukoliko želite da date glas nekom od ova dva takmičara, učinite to klikom na fotografiju ispod. Glasanje zatvaramo sutra u ponoć.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac