Login/Registracija

95-godišnja Dobrila Čabrić uletela u studio i iznenadila Žiku Jakšića: „Ubiću te, ne mogu da te nađem“ (VIDEO)

dobrila napala ziku

Sa nekadašnjom pobednicom šoua „Nikad nije kasno“ Dobrilom Čabrić i autorom ovog TV formata Žikom Jakšićem šou je zagarantovan, ali od njih uvek možete da očekujete neočekivano.

Tako je ove nedelje 95-godišnja Dobrila uletela na snimanje emisije, a kada ju je Žika primetio nije mogao a da je ne izvede na scenu, što je za sve bilo iznenađenje.

-Dobrila, jesi to ti? Dobi, pa gde si? Upadaj ovamo! Pa gde si ti, mačko moja? – počeo je da viče radosno Jakšić.

zik ajksic

Naravno, Dobrila je odmah poletela ka sceni, a zatim Žiki održala lekciju jer mesec dana nije uspela da ga pronađe.

-Ja tebe tražim da ti čestitam rođendan, zato sam i došla da ti vučem uši za rođendan. Ubiću te, došla sam da ti čestitam rođendan, a nisam mogla da te nađem – objasnila je ushićeno, pa mu uručila svoju prvu autobiografsku knjigu.

-Sedi ovde, Dobi moja! Mnogo si mi lepa-pohvalio je Jakšić, ali je nekadašnja pobednica počela da priča bez mikrofona, te joj je autor emisije kroz osmeh odbrusio da priča u mikrofon.

dobrila i zika rodjendan

Šta da pričam? – pitala je Dobi, a Žika odgovorom sve nasmejao do suza.

-Ja sam ti rekao da si lepa, a ti kaži ‘Hvala i ti si lep’, pa kaži mi– umiljato joj je poručio, a zatim gledaocima objasnio da je Dobrila najstarija učesnica i pobednica takmičenja i da njih dvoje već pet godina održavaju kontakt, te su ga nedavno prijatelji iznenadili snimkom na kojem Dobrila u 95. godini peva u kafani.

-Ja hoću da budem Dobrila, da u 95. budem top -rekao je i pitao da li postoji tajna radosti njenog života.

-Nema tajne. Ja plivam u moru ljubavi od kad sam postala popularna posle ‘Nikad nije kasno’. Kod mene godine ne postoje, ja živim kao da mi je četrdeset-objasnila je, a zatim je Jakšić pitao da li i dalje ima udvarača.

-Ima, ja ih zaustavljam, nasrću, ali ja ih odbijam. Nude svašta, pa moram da brišem ono što nude – objasnila je i odgovorom sve u studiju nasmejala do suza.

dobruila

Nakon što su se slatko ispričali, Jakšić joj je poručio da zajedno uživao u pesmi na nemačkom, a zatim je upitao da li uopšte zna nemački.

Čim je progovorila, Saša Milošević Mare je konstatovao:

-Zar si mislio da ne zna?

Pogledajte kako je izgledao Dobrilin upad usred emisije, ali i kako je tekao razgovor na nemačkom jeziku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić