„Ja sam borac, ne predajem se lako“ Veteran uprkost OPAKOJ BOLESTI zasijao na velikoj sceni i ostvario životni SAN

0A0A2046

Talentovani veteran Dejan Rajčić (47) iz Aleksandrovca prijavio se za učestvovanje u emisiji „Nikad nije kasno“ sa ciljem da konačno ostvari svoj najveći životni san, a u tom poduhvatu ga nije sprečila čak ni opaka bolest sa kojom se bori već jedanaest godina.

Dejan otvoreno priča o problemima sa kojima se susreo od kada je saznao da boluje od Perkinsonove bolesti, ali s obzirom da je veliki borac veteran ne dozvoljava da ga zdravstveni problemi ometaju u svakodnevnom životu, te je imao jaku poruku za sve ljude koji se bore sa sličnim problemom.

Ja sam se baš zbog toga i prijavio, da pokažem ljudima da mogu i imam želju za uspehom. Veliki sam borac i ne predajem se lako. Poručujem svima da je bitno biti borac, pedeset posto je iz glave, a pedeset posto su lekovi. Život ide dalje, nema odustajanja– poručio je Dejan.

0A0A2050

S obzirom da se takmičar već dugi niz godina bori da pobedi bolest, jedna od želja mu je bila da se pojavi u emisiji „Nikad nije kasno“ i na taj način svetu, ali i sebi dokaže da poseduje neverovatnu unutrašnju snagu i volju za životom.

Imao sam tu želju da se pojavim i da ljudima pokažem da ja to mogu, hoću i da sam uspeo na neki način, bez obzira na zdravstvene probleme. Zadovoljan sam nastupom, sve je proteklo u najboljem redu– rekao je Rajčić.

Kandidat nam je usput otkrio kako je emisjia „Nikad nije kasno“ veoma gledana u njegovo kraju iz koga potiče i autor emisije, Žika Jakšić.

Ovo je ozbiljna emisija i veoma gledana kod nas u Aleksandrovcu. Mislim da ovde ima mnogo boljih pevača u odnosu na ove koji su na estradi dugi niz godina. Veterani su elita u odnosu na ostatak estrade – izneo je takmičar svoje iskreno mišljenje.

0A0A2058

S obzirom da je bio deo emisije „Nikad nije kasno“ zanimalo nas je kada upravo ovu rečenicu Rajčić sam sebi izgovori.

Iskreno da vam kažem, u životu nikad nije kasno ni za šta, uvek ima nade. Ja sam se prijavio davno za ovu emisiju i mislio sam da neću biti ovde, ali evo me. Želja mi je ispunjena– završio je Dejan.

Ostatak razgovora pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić