Login/Registracija

Veteranu se nakon nastupa usijao telefon: „Dobijao sam lude poruke, ne obazirem se na kritike“ (VIDEO)

Veteran Janoš Buđi rođen je u Novom Sadu, a trenutno živi u Nemačkoj. Muzikom je počeo da se bavi još od malena, a pevao je na raznim amaterskim takmičenjima.

Zbog loše situacije u zemlji devedesetih godina prošlog veka, napravio je muzičku pauzu, a 1996. godine sa ocem i bratom osnovao je porodični bend. Ističe da mu je najveće zadovoljstvo da peva sa svojim sinovima koji se takođe bave muzikom, a sa starijim naslednikom stao je i pred naše kamere nakon nastupa u popularnoj muzičkoj emisiji „Nikad nije kasno“.

-Obožavam svog oca kao i brata Atilu. Oni su mi sve u životu, uvek su bili uz mene na nastupima- započeo je Janošev sin, dok je veteran istakao da se na negativne komentare ljudi ne osvrće:

-Muzikom se bavim već dugi nizi godina tako da sam navikao i na kritike i na pozitivne komentare. Dobro je kada o čoveku pričaju i loše i dobro, to ne treba lično shvatati već prihvatiti. Naravno, ne može svako svakome da se sviđa. Što se tiče odjeka, bio je zaista veliki. Dobijao sam lude poruke sa svih krajeva sveta.

Takmičar nam je otkrio na koliko jezika se sporazumevaju njegovi članovi porodice i zapanjio odgovorom.

-Govorimo pet, šest jezika. Ne samo mađarski, srpski i slovački. Služimo se i sa engleskim i nemačkim– otkrio je veteran.

Ukoliko prođe u naredni krug, Janoš je obećao da će u studiju biti i ostali članovi porodice Buđi, pa otkrio razlog zbog koga su ovog puta izostali.

-Želja moje supruge je bila da dođe sa nama, ali zbog zdravstvenih problema mog sina bila je sprečena. Ostala je kod kuće da ga neguje. Ako budem imao sreće da prođem u naredni krug, obećavam da ćemo svi biti ovde zajedno, na okupu – rekao je Janoš.

Veteranov sin pred našim kamerama zahvalio se članovima žirija na mađarskom jeziku, a otkrio je i da li ćemo ga gledati u narednoj sezoni „Zvezda Granda“. Ceo intervju poslušajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić/A. Dačić/I.G.