Login/Registracija

Za ovu ženu kao da je vreme stalo! Neda Ukraden u bikiniju održala lekciju, niko joj ne bi dao toliko godina (FOTO)

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 30092022 FOTO MUNJA 10 ok

Pevačica Neda Ukraden nedavno jezadala domaći zadatak mlađim koleginicama pokazavši kako izgleda u kupaćem kostimu, a sada je rešila da utvrdi gradivo, pokazavši zanosnu i zategnutu figuru da niko ne može da poveruje da ona ima pune 73 godine.

Pevačica je objavila fotografiju u belom bikiniju, ogrnuta takođe belom letnjom bluzom dok stoji na obali mora, a njen Instagram nalog usijao se od komentara.

-Danas je baš upeklo! Kako vi podnosite ovu vrućinu? Najbolje se rashladiti u moru – napisala je Neda u opisu slike koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

-Slika nije ni prenapadna, ni neukusna. Samo ti Nedo pokaži svoje atribute, neka vide kako treba žena da izgleda u tim godinama. Dosta nam je gledanja silikona, starleta sa fotošopovima, a sve bez pokrića. Neda je prava dama, sve sa merom i ukusom – jedan je od komentara.

6b5f3d67d853e040070b96f647aebae7b29b9c39

I drugi Nedini pratioci oduševljeni su izgledom pevačice.

-Puno bi ih bilo srećno da izgledaju tako dobro. Nedaj se anđele dobrog srca i lepote – poručio je drugi korisnik.

Oduševljenje pevačicinim lukom podjednako osvaja oba pola:

Uau! Top žena 100, ne može se drugo reći. Muškarci mogu samo da uzdišu za njom, a žene da joj zavide – još jedan je od komentara.

NEDA UKRADEN ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 57

A s obzirom da je slika nastala na toplom letnjem danu u Boki, jedan korisnik poentirao je u svega par reči odgovorivši na Nedino pitanje iz opisa fotgrafije:

-Ti samo diži još temperaturu.

Podsetimo Neda Ukraden je nedavno proslavila 73. rođendan koji je dočekala u društvu najmilijih članova svoje porodice.

Slavljenica se tada ogasila fotkom u kupaćem kostimu koja je izazvala lavinu komplimenata na račun njenog izgleda u osmoj deceniji.

– Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh da slavim! Živeli– napisala je Ukradenova, dok su se ispod objave nizale čestitke.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden poludela na aerodromu u Tivtu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić