Džuli digla sve na noge, Žika Jakšić nikad emotivniji: „Vratila me je u divno vreme“ (VIDEO)

Pevača Daniela Popovića proslavio je hit „Džuli“ kojim je predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji 1983. godine, a publika u Grandovom studiju imala je priliku da uživa u njegovom lajv izvođenju.

Već nakon prvih taktova zavladala je magična atmosfera među publikom, a prvi je zaigrao Žika Jakšić.

0A0A3054

-Kad je krenula „Džuli“ vratila me je u divno vreme i primetio sam da su svi imali osmehe na licu u studiju- konstatovao je Žika, a potom otkrio detalje poznanstva sa Danielom.

-Nismo se videli jako dugo sećam se da smo se upoznali 1989. godine, svirao sam negde u Nemačkoj i ti si došao kao gost. Moram da se pohvalim da smo tada dobili ozbiljne pohvale, mi kao bend koji ga je pratio na nastupu. Posle smo se videli još jednom i moram da ti kažem da sjajno izgledaš- poručio je Jakšić Danijelu koji se sa osmehom zahvalio.

daniel zika

Ni Dragana Katić nije ostala imuna na Popovićevo izvođenje, ali ni na energiju i njegov prepoznatljivi imidž.

-Imidž ostao poptuno isti, kao zaleđen- našalila se voditeljka, na šta je Daniel odgovorio:

-Zaleđen u vremenu i prostoru (smeh).

0A0A3058 1

Podsetimo, Daniel Popović je u intervjuuj za Grand otkrio da radi će uskoro publiku obradovati novim albumom.

Te pesme su nastale pre nekoliko godina, spremne su, ali sam u jednom trenutku razmišljao čemu sve to i ko će to slušati. Na kraju sam presudio srcem i nadam se da će te pesme zaživeti, one su potpuno drugačije i mislim da će svako zavoleti tu vrstu muzike– smatra muzičar koji je u karijeri uvek znao kada treba da se skloni:

 Ja sam više puta priznao poraz iako sam znao da sam moralni pobednik. Zbog jednog ili nameštenih glasova. U ovaj album uneo sam svo svoje znanje i virtuoznost na gitari. Svaka pesma je različita, kao deca iz različitih brakova, nijedna ne liči na drugu.

DANIJEL POPOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO FILIP 26 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović