DA LI JE ON ŠABANOV NASLEDNIK? Mare potvrdio da ovo ne može bilo ko: „Uspeo si da me uvučeš u tekst“

ipiccy image 98 1

Uprkos želji da bude profesionalni sportista Branka Vujičića poznatijeg kao Mali Branko život je naveoo u muzičke vode, gde sudeći po dosadašnjim komentarima pliva fantastično.

Takmičar ne krije da je nakon predstavljanja u prvom krugu usledila lavina reakcija i podrške o kojoj nije ni sanjao. Ipak, čini se da je prema u sebi u nekim trenucima previše samokritičan te je svom prvi nastup ocenio sedmicom i to kilavom.

IMG 4449

Svestan da je numeru Šabana Šaulića „Dva oka njena“ teško izvesti za desetku samouvereno je rešio da zapeva i da sve od sebe da očara žiri.

-Uvek je njegova pesma zahtevna i jedino on je mogao da svoje pesme tako da ispriča i donese, ali meni se jako dopalo kako si ti to uradio. Mnogo ste pazili da sve bude kako treba i želim da pohvalim orkestar „Nikad nije kasno“. Mladi momci i starije pesme, ma svaka čast- rekla je Andreana Čekić kojoj se učinilo da se Branko i ona poznaju.

-Meni ste vi jako poznati, da li smo mi možda radili negde zajedno?- upitala je pevačica.

-Na žalost ne- odgovorio je Branko zbog čega se Mare našalio:

-Tad je bio mali (smeh) Mali Branko!

-Ja bih rekla da jesmo, ali dobro-tvrdila je Andreana, dok su pohvale na Brankov račun usledile i od ostatka žirija.

IMG 4353 1

-Izgledaš kao da si došao iz Italije i na trenutke je jako zaličilo na Šabana, tako da svak čast- rekao je Nikola, a komplimentima se pridružio i Saša Milošević Mare.

-Meni je super što je ova pesma bila, ne sećam se da je bila ikada pre i Branko je svojim pevanjem uspeo da me uvuče u ovaj tekst. Iako se bavim pisanjem tekstova, ali ne uspevam uvek da ima jasne slike. Razmišljam i o tom jablanu i šta je taj sve video. Divno si doneo to- priznao je predsednik žirija, dok je Vujačić imao dobro obrazloženje.

-Tu se pominje jedno od najlepših imena Dragana, nadam se da se slažete- priznao je takmičar i udelio voditeljki kompliment, dok se Dragana Katić kroz smeh pravdala da ona ne glasa.

IMG 4451

Mnogi kažu da je najlepši deo emisije kada takmičari zapevaju sa svojom podrškom te se Malom Branku na sceni pridružio sin Dejan.

Numerom „Sunce ljubavi“ stvorili su pravu magiju u studiju i što bi Žika Jakšić rekao, podsetili na vanserijskog vokala Džeja Ramadanovskog, a njihov nastup istopio je srca svih prisutnih te nisu izostali ni komplimenti članova žirija.

IMG 4464

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović