Login/Registracija

Da li će se hrabrost isplatiti? Takmičari u nebranom grožđu, Maretova reakcija je hit (VIDEO)

Na samom početku novog kruga i na korak do finala osme sezone „Nikad nije kasno“ takmičari nastavljaju da oduševljavaju i osvajaju publiku, ali i žiri koji ni ove nedelje neće ostati ravnodušan na njihovo pevanje.

Uprkos talentu, ovoga puta neće imati lak zadatak budući da se u stručnom žiriju nalaze Saša Milošević Mare, Bora Đorđević i Mira Škorić.

-Da li ti znaš večeras da pevaš večeras pesmu od Bore Čorbe? I da li znaš da ovu koju si izabrao večeras je napisao Bora Čorba?- upitao je Mare jednog od takmičara, koji se pomalo i zbunio.

Znam, ali da je on napisao to nisam znao- odgovorio je veteran nakon čega se predsednik žirija našalio i nasmejao sve u studiju.

-Znao sam da to nisi znao, ne znam kako ali sam znao.

Osim glasa, takmičari nisu štedeli ni lepe reči kada su u pitanju komplimenti upućeni Dragani Katić.

Kada vas vidim ja sam na kvadrat zadovoljan- rekao je Amil lepoj voditeljki što je izazvalo smeh ali i gromoglasan aplauz.

Takođe, jedna od takmičarki popularnog šoua pokazala je veliku hrabrost kada je zapevala numeru Mire Škorić koja se našla u ulozi stručnog žirija.

-Dobar izbor nije što je moja pesma (smeh) Kako bih rekla, ne moram da snimam ništa, ali moje pesme se pevaju. Ovo je pesma iz 1993. godine. Fino ti to radiš, videla sam da si pevala i Bekutine pesme. Meni je sve bilo top i na mestu, nemam zamerku- oduševljena je bila Mira Škorić zbog čega takmičarka nije skidala osmeh sa lica.

Ko je još od takmičara uspeo da fascinira žiri saznajte u videu ispod:

Pogledajte i:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović